Carmen Lomana plora la mort d'una persona molt propera per culpa del coronavirus

Ha rebut un cop dur en ple confinament

Carmen Lomana confia en la Nivea de tota la vida per cuidar la seva pell
Carmen Lomana ha rebut un cop dur en ple confinament | Catalunya Diari

El coronavirus ha estat un cop duríssim per a milers de famílies al país, sense distincions d'estatus social. Persones de tota mena han perdut algú en aquesta crisi sanitària, que de ben segur ningú oblidarà. Carmen Lomana també acaba de perdre un ésser estimat, en el seu cas una de les seves empleades de la llar.

Gloria treballava a la casa de Lomana a Marbella, on aquesta acostuma a passar els estius. Però la Covid-19 s'ha interposat en el seu camí i ha acabat amb la seva vida. Ho ha donat a conèixer Susanna Griso a 'Espejo Público' en directe només començar el programa, en el que Carmen ha intervingut en algunes ocasions per opinar sobre l'actualitat.

L'última foto de Lomana passejant per Madrid

De moment, Carmen Lomana no s'ha pronunciat al respecte i no ha publicat res a les seves xarxes socials, que normalment manté molt actives. En la seva última publicació, de fa unes hores, ens mostrava la seva passejada per la Castellana, degudament protegida amb mascareta i donant consells sobre el compliment de les mesures de seguretat per evitar el contagi. 

«Això va de debò, sembla que no tinguin respecte per tot el que ha passat i a tots els nostres morts», ha escrit, potser recordant-se de Gloria, per acompanyar la foto, igual de ben maquillada i pentinada que sempre.


Comentaris

envia el comentari