URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Els últims moments d'Álex Lequio costat de la seva família

Ana Obregón i Alessandro Lequio han estat al costat del seu fill en tot moment

Imatge d'Ana Obregón, Alessandro Lequi i Álex Lequio junts
Els pares d'Álex van estar amb ell en tot moment | Instagram

Ahir a primera hora de la tarda es va confirmar la mort d'Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, que feia més de dos anys que lluitava contra un dur càncer.

La marxa del jove ha estat inesperada per a molts, però el seu cercle més proper ja sabia que Lequio estava bastant delicat. Els últims dies de vida d'Álex han estat molt durs per a la família, ja que el seu estat de salut s'havia agreujat considerablement.

El jove empresari, que sempre tenia al cap emprendre en negocis, havia ingressat a l'Hospital Quirónsalud de Barcelona el passat mes de març. Allà va començar a rebre cures pal·liatives per mitigar el seu malestar fa uns dies.

El comiat d'Àlex Lequio

La gravetat de la seva situació va fer que els seus pares s'haguessin de veure en l'obligació d'avisar als seus familiars perquè es traslladessin a Barcelona, per acompanyar el jove a la recta final de la seva batalla contra el càncer.

Ana Obregón i Alessandro Lequio van avisar a tota la família per explicar-los l'estat de salut del seu fill, que era bastant delicat. Per aquest motiu, els més propers a Álex Lequio van poder acomiadar-se d'ell. Els últims dies de l'empresari han estat envoltats dels seus éssers estimats.

Els pares de Lequio han mostrat molta enteresa, i és que per desgràcia ja sabien que al final no estava molt lluny, de manera que feia temps que es mentalitzaven. Per desgràcia el pitjor ha arribat, i ara tant Ana Obregón com la seva exparella es troben totalment trencats.

Ana Obregón i les seves germanes Celia i Amalia han estat en tot moment recolzant a Álex, donant-li tot l'afecte possible. Carolina Monjo, la seva xicota, ha estat al costat d'ell en els moments més durs. La jove de 25 anys sempre s'ha mostrat discreta i s'ha mantingut en un segon pla, malgrat que ha estat en tot moment cuidant del seu xicot.

Els pares de Lequio han estat captats amb la cara visiblement seriosa, i afectats, i és que la tristesa s'ha apoderat d'ells en aquests moments tan tràgics. A causa de les excepcionals circumstàncies que es viuen a Espanya pel coronavirus, alguns dels seus familiars no han pogut estar amb ell en aquests últims dies de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari