Primer pla d'Ana Obregón somrient.

Ana Obregón deixa de dissimular: el vídeo que mostra la seva veritable salut

Surten a la llum les imatges de l'estat real d'Ana Obregón

Ana Obregón ha decidit que, després de molt de temps patint i en dol per la mort del seu fill i dels seus pares, vol gaudir de la vida com havia fet fa anys.

Ana és una apassionada de gaudir del seu temps lliure i especialment de viatjar per tot el món per desconnectar dels seus compromisos laborals. Això és una cosa que fa molt bé.

Sempre s'envolta dels seus millors amics i de la seva representant, Susana Uribarri, per fer certes escapades que l'omplen d'una gran satisfacció. Així ho comprovem moltes vegades a les seves xarxes socials.

Ana Obregón reapareix a les xarxes lluny d'Espanya

És habitual que Obregón comparteixi diversos moments dels seus viatges de plaer i en aquesta ocasió ha passat més del mateix. Durant els últims dies, hem vist l'ex d'Alessandro Lequio visitar una de les ciutats més boniques d'Europa.

Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'
Després de tant de patiment, Ana Obregón ha aconseguit sortir del pou on estava | GTRES

Ana Obregón ha viscut unes jornades de relaxació a la ciutat eterna, Roma, i ho ha fet acompanyada de dos dels seus grans pilars a la seva vida. Estem parlant del seu amic Raúl Castillo i del seu representant, Susana Uribarri.

Quin millor pla hi ha que anar-se'n a Itàlia amb ells i compartir amb els seus milers de seguidors els moments més divertits amb el seu amic i amb la filla del difunt periodista?

L'estat actual d'Ana Obregón després de sortir del pou

Tots dos han compartit fotos i vídeos, entre els quals hem pogut veure que estan protagonitzats per Ana i Raúl en localitzacions mítiques. Per exemple, han estat a la Fontana de Trevi, la Piazza Navona o la Plaça d'Espanya.

Raúl Castillo és un dels pilars més valuosos que té Ana Obregón. És un dels homes que més l'ha ajudat a superar el cop que va rebre per partida triple.

Fotomuntatge amb les cares d'Ana Obregón i Raúl Castillo.
Ana Obregón ha viatjat a Roma amb el seu íntim amic, Raúl Castillo | CatalunyaDiari

El cas és que quan cal, Raúl sempre és el primer que és allà per Ana Obregón, i han estat a la capital d'Itàlia visitant els llocs més emblemàtics de Roma, un viatge que mai no oblidaran.

Gaudeix d'un viatge d'ensomni a la ciutat eterna

Per exemple, s'han fotografiat a diverses fonts reconegudes de la ciutat i tots dos s'han pres unes begudes i un aperitiu al Cafè Greco, el més antic de Roma.

Hem pogut veure en un vídeo de Raúl que aquest entonava el començament de la coneguda cançó Sará perché ti amo, de Ricchi i Poveri, una situació que ha provocat les riallades de la presentadora de televisió.

Ana Obregón al 'photocall' de la gala Elle
Ana Obregón se n'ha anat de viatge amb el seu amic Raúl | Europa Press

Ana Obregón, que se l'ha vist amb una salut de ferro, s'apostava en el que semblava ser l'ambaixada espanyola a Roma. Així, gravava un vídeo molt graciós cantant la cançó. Obregón finalitzava el mateix vídeo descobrint la bandera espanyola que onejava a la part alta del cèntric edifici romà.

Han estat diversos posts que ha compartit en què deixa clar que el seu amic Raúl Castillo l'ha tret d'aquell pou en què havia estat ficada durant massa temps.

Així ho ha volgut agrair en una concisa frase, però que diu moltes coses sobre la importància d'aquest home durant els darrers anys de la presentadora.

«Quina bonica visita a Roma amb el meu amic de l'ànima. Gràcies per deixar-me les teves ales quan se'm va oblidar com volar», li ha escrit a Castillo, posant de manifest el paper tan clau que ocupa a la seva vida.