Foto de Marta López

Marta López, muda pel que li acaba de passar a la dona de Jorge Pérez

Marta López és conscient que Alicia Peña no s'esperava tot el que ha passat

Marta López sembla que sempre és al focus d'atenció. I si no és per la seva pròpia vida, ho és per la dels altres. I això últim és precisament el que li ha passat ara. És al bell mig de la polèmica per ser qui sap què ha passat realment entre Alba Carrillo i Jorge Pérez, més enllà del que s'ha vist en imatges.

Ella ha explicat tot el que es pot explicar i la resta de la història ho deixa per als seus protagonistes. Una història que a la dona d'ell, Alicia Peña, l'està afectant molt. Això sí, no només l'està fent patir, sinó que, pel que sembla, també li està anant molt bé en l'àmbit professional.

Marta López és conscient de la part positiva

L'exconcursant de Gran Hermano té molt bona relació amb Alicia. Per aquesta raó, li pesa el dolor que aquesta sent per culpa del 'tonteig' entre el seu marit i Alba. Un patiment que va augmentant a mesura que van apareixent noves informacions, com la que diu que es van veure després de la famosa festa.

Tot i això, Marta també és conscient que a la dona de Jorge aquesta situació li està anant molt bé. Sí, pot semblar increïble, però és la veritat. És clar, perquè els seus seguidors han augmentat de forma considerable a Instagram durant els últims dies.

Primer pla d'Alicia Peña, la dona de Jorge Pérez, somrient.
Marta López ha vist que els seguidors d'Alicia Peña han augmentat. | Twitter

 

En concret, ha passat de tenir una mica més de 100.000 fans el 28 de novembre a comptar ara amb 134.000. I això és una cosa que la beneficia laboralment parlant. La beneficia perquè li permet donar a conèixer a més persones la seva feina, tant com a escriptora com també com a 'coach' motivacional.

Tan conscient és Peña d'aquest creixement i de l'avantatge que li ofereix que s'ha tornat més activa que mai a les xarxes. Així, ha 'aprofitat' l'ocasió per compartir més vídeos sobre la seva tasca com a 'entrenadora' i la seva mentoria. Però és que, a més, ha fet un directe sobre el creixement personal.

Vaja, que ha convertit ràpidament una situació difícil en un camí de possibilitats. I això ha suscitat la rumorologia.

En efecte, hi ha alguns que insinuen que el 'tonteig' esmentat entre Alba i Jorge podria haver estat orquestrat per ell i la seva dona. Consideren que ho haurien planejat tot per així tenir més rellevància mediàtica i poder beneficiar-se d'això. De moment, només és una especulació.

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña abraçats al bateig del seu quart fill.
Marta López ha sentit el rumor que diu que tot estava planejat pel matrimoni. | Instagram: @jorgeperezdiez
 

Marta López, al dia de les últimes dades

L'ex d'Alfonso Merlos s'ha trobat aquests dies al bell mig de la polèmica i ha pres la decisió de parlar sobre el que sap, encara que en té més, d'informació. Se la guarda perquè, pel que sembla, no vol fer més mal a Alicia. Una dona que, encara que intenta aparentar que tot està bé dins del seu matrimoni, no pot amagar la veritat.

Per exemple, a Sálvame s'ha revelat que el que ha passat està passant factura a la parella, encara que ho neguin. Per això, segons sembla, Jorge ja no està vivint al domicili familiar. Estaria passant uns dies a la residència del seu representant.

Davant d'aquesta informació, López ha afirmat: «Jo vaig parlar ahir amb ell i està destrossat. Pel que he parlat amb Alicia, també vaig notar que estava malament, però es creia absolutament el seu marit». A això ha afegit que pensa que el col·laborador li ha explicat a la seva parella la versió light del que va passar amb Alba.