Primer pla de Kiko Rivera amb una gorra i mig sormient

Kiko Rivera parla de la seva dura infància: «Em donaven cops de puny»

Kiko Rivera reconeix que durant la seva adolescència ho va passar força malament

Kiko Rivera ha parlat per primer cop sobre una de les èpoques més dures de la seva vida. I és que, malgrat no estar passant per un bon moment pel que fa a la seva salut, durant la seva infància, el DJ va haver de viure un episodi molt traumàtic.

El marit d'Irene Rosales ja es troba molt millor després l'últim gran ensurt que ha viscut. Fa més d'un mes, el fill d'Isabel Pantoja va haver de ser ingressat d'urgència després de patir un ictus.

Primer pla de Kiko Rivera amb un mocador al cap.
Kiko Rivera ja es troba molt millor després de l'ictus. | Instagram
 

I, encara que en un principi tot apuntava que Kiko Rivera hauria de necessitar ajuda «per fer les activitats de la vida diària, com caminar, menjar o netejar-se», finalment la seva rehabilitació va molt millor del que s'esperava.

Ara, i ja amb la seva salut fora de perill, han sortit a la llum unes paraules que l'artista va compartir a través de les xarxes socials.

I és que, després que un dels seus companys de l'internat sortís públicament a parlar sobre la vida complicada de Kiko Rivera entre aquestes quatre parets, va ser ell mateix qui va voler explicar l'infern pel qual va haver de passar.

Kiko Rivera va patir molt en aquell moment

Kiko Rivera no ha tingut cap problema a l'hora de parlar públicament sobre una de les pitjors etapes de la seva vida. I és que, quan només era un adolescent, la seva mare va decidir internar-lo en un centre d'estudis de Toledo. I va ser precisament allà on va començar el malson.

Tot i ser el fill d'una de les artistes més importants de tot el panorama musical a escala mundial, el DJ no va poder evitar convertir-se en víctima de 'bullying'. I això és una cosa que ell mateix ha confessat a través de les seves xarxes socials.

Foto de Kiko Rivera i Isabel Pantoja abraçats.
La mare de Kiko Rivera el va internar en un centre d'estudis. | GTRES

 

Durant una de les seves entrevistes al Deluxe, Kiko Rivera va confessar que els seus problemes amb les drogues van començar durant la seva estada en aquest internat. «Allà vaig conèixer tot allò que estava prohibit», va revelar en aquell moment.

Després d'aquestes declaracions, un dels seus excompanys no va tenir cap problema a l'hora de compartir públicament la mala experiència que va viure el DJ pel simple fet de ser el fill d'una persona famosa.

«Es ficaven molt amb ell i, més d'una vegada, li van pegar. No tenia gaires amics i ho va passar força malament», va assegurar aquesta persona.

Kiko Rivera va viure la seva pitjor etapa sol

El company de Kiko Rivera també va confessar que «la seva mare mai no va anar a visitar-lo. Ni la seva mare, ni pràcticament cap familiar».

«Passava moltes hores tancat a la seva habitació. Aquí és quan comença a consumir substàncies [...] El pobre se sentia sol i desubicat», va apuntar tot seguit.

Després que aquestes paraules veiessin la llum, va ser el mateix exconcursant de Gran Hermano qui va voler parlar d'aquest episodi traumàtic de la seva vida. A través del seu compte d'Instagram, Kiko Rivera va sincerar-se amb tots els seus followers.

Primer pla de Kiko Rivera plorant.
Kiko Rivera explica que fa ser víctima d'assetjament escolar. | Telecinco
 

«És un tema del qual mai n'he parlat, potser és difícil per a mi, però va sortir parlant, pel que sembla, un company del meu col·legi a Toledo», va començar relatant.

«Sí, em feien 'bullying'. Potser no com ho ha explicat ell, però sí que rebre puntades de peu i cops de puny, em robaven i va ser una època bastant dura, per què enganyar-vos, per la simple raó de venir d'on venia».

Des d'aleshores, el marit d'Irene Rosales s'ha mostrat molt sensibilitzat pel tema. Per això, no va voler deixar passar l'ocasió per enviar-li un missatge a tots els nois que pateixen assetjament per part d'altres companys.

«Es pot sortir, no cometis l'error de quedar-te callat i caure en mals hàbits, per favor», els va recomanar Kiko Rivera. «Tots plegats hem de lluitar perquè desapareguin aquesta classe d'actes».