Imatge d'Ana Obregón

Ana Obregón explica què passa amb els diners que guanya gràcies al seu fill

Ana Obregón intenta ser clara amb els comptes

Ana Obregón està molt centrada en la fundació que porta el nom del seu fill. Tracta de recaptar fons per continuar investigant la malaltia que va posar fi a la vida del jove. La presentadora, en un intent per ser transparent, també ha revelat el que passa amb els diners que hi ingressen.

Es tracta d'una iniciativa en què també s'hi ha implicat molt Alessandro Lequio. Fa uns dies, feia unes declaracions sobre la seva participació en el projecte. Tot i això, la mare d'Aless va voler matisar les seves paraules després de considerar-les incompletes.

Ana manté una gran relació amb el col·laborador de Telecinco. Fins i tot hi va haver un acostament més gran després de donar-se a conèixer la malaltia del noi. Se'ls va poder veure més units que mai.

Ara ha volgut donar el seu punt de vista sobre l'aportat per Lequio a l'espai on treballa. L'italià va assegurar que aquesta fundació va començar a funcionar gràcies a un donatiu que ell havia aconseguit.

«Vull donar les gràcies al meu amic íntim Manolo Bodia. Ens va presentar un meravellós donant, Aurelio Palomo, que va deixar al seu testament l'única donació que hem rebut», va assegurar orgullós. Tot i això, l'actriu no semblava estar del tot d'acord amb el seu punt de vista.

Foto de César Vidal, Nacho Ansorena, Ana Obregón i un amic d'Aless Lequio a la presentació de la Fundació Aless Lequio.
Ana Obregón no està d'acord amb les paraules del seu exmarit. | Europa Press
 

Fent servir un to d'allò més conciliador i sense ànim de generar una polèmica, va desmentir aquesta informació a Instagram. Ho va fer per mitjà d'un comentari al vídeo que va compartir Lequio parlant del tema.

Va arrencar el missatge d'una manera molt afectuosa. Va voler recordar-lo, ja que no va poder assistir a la presentació de la fundació. «Et trobem a faltar, ser fort per ajudar els altres en nom d'Aless», va apuntar ella.

Ana Obregón va voler aclarir que els diners que havien arribat a aquesta organització procedien de més llocs. Sense ànim de treure mèrit al pare del seu fill, també va revelar l'esforç econòmic que ella havia assumit.

«L'únic en què t'has equivocat és dir que és l'única donació. Jo he aportat la meva feina d'aquests anys, així com els 30.000 euros necessaris per obrir una fundació», va escriure. Volia deixar clar a tothom que ella també s'hi havia implicat.

Pretenia que, d'alguna manera, també es reconegués el seu esforç, que va anar més enllà del que és purament econòmic. Ha fet una gran feina perquè continués endavant amb aquest projecte que té molt present Aless. Tracten que hi hagi més mitjans per combatre aquesta malaltia i es pugui continuar investigant.

De fet, assegurava que «l'important és que la fundació del nostre fill és el seu somni complert. Ajudar i salvar vides», va concloure la comunicadora.

Ana Obregón continua implicada en el seu llibre

Ana Obregón va rebre també els elogis d'Ana Rosa. «Està fent una gran feina», va destacar la periodista, que va voler valorar el gran esforç que havia fet durant els últims anys.

Lequio, per part seva, assegurava que ell pretenia mantenir-se en un segon pla i que no li resultava gens agradable parlar sobre aquestes qüestions. «La meva bandera continuarà sent el silenci», ha apuntat, alhora que confirmava que «Ana és més valenta que jo».

Foto d'Ana Obregón a la presentació de la Fundació Aless Lequio.
Aless continua estant molt present a la vida d'Ana Obregón. | GTRES
 

Fa uns quants mesos que ella està implicada en un altre projecte que havia deixat a mitges Aless. Va començar a escriure un llibre on detallava la seva experiència amb la malaltia. No el va poder acabar, però d'això se n'està ocupant la seva mare.

Ana Obregón té previst finalitzar-lo en qüestió de setmanes. Ja ha avisat que tots els diners recaptats aniran a parar a la fundació. Sense cap mena de dubte, un motiu més per comprar-lo.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp