Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

La indignació d'Ana Obregón en descobrir el que li acaben de robar

Ana Obregón explota a les xarxes socials després de l'última polèmica

Ana Obregón s'ha assabentat de la darrera polèmica generada arran del posat de Pedro Sánchez a la província d'Extremadura. L'actriu, que mai ha amagat el seu posicionament en contra del president, ha carregat contra ell a les xarxes socials.

La presentadora, que fa poc va valorar positivament la figura d'Alberto Núñez Feijóo, ha carregat contra Sánchez per l'esmentat polèmic posat. Si bé és cert que no era un posat, ja que era al costat d'altres membres de l'Executiu, a la biòloga no l'ha convençut.

Ana Obregón carrega contra el president del Govern

D'un temps ençà, Ana Obregón ha entrat en política. Així és, i és que ha fet servir les seves xarxes socials per posicionar-se, deixant clar quin és el seu color polític.

Fa poc va opinar obertament sobre el dirigent del Partit Popular, Núñez Feijóo, a qui va descriure com el polític «més preparat» actualment. Ara, de nou, tornava a pronunciar-se, però entrant de ple a la polèmica visita de Pedro Sánchez a Extremadura, on ha supervisat les tasques d'extinció dels incendis.

Primer pla de Ana Obregón
Ana Obregón carrega contra Pedro Sánchez | GTRES

Concretament, el president de l'Executiu va ser enxampat posant amb la muntanya totalment calcinada com a fons. Una actitud molt criticada pels seus detractors en assenyalar el 'postureig' de Sánchez. Tot i això, no es va tractar d'un posat en si, sinó que formava part d'un quadre on el líder del PSOE estava sentint el president de la Junta d'Extremadura.

No obstant això, deixant de banda les qüestions polítiques o oportunistes de la visita, el que més va impressionar va ser el bony sospitós de la cama. Una cosa del que també s'ha fet ressò Ana Obregón deixant entreveure la seva completa indignació.

Imatge d'una 'storie' d'Ana Obregón parlant del posat del president Pedro Sánchez
Ana Obregón critica al president pel seu posat | Instagram: @ANA_OBREGON_OFICIAL

«Sens dubte Sánchez m'ha robat el posat de l'estiu», començava dient a la 'storie' que ha compartit. «Bona postura, ulls entreoberts, braços plegats (l'estilista es va descuidar de l'estrany bony de la butxaca)», afegeix. «Bona foto posant davant d'un país que està deixant en cendres», sentenciava de manera rotunda.

Ana Obregón deixa molt clara la seva postura

Fa només una setmana, Ana Obregón va confessar en una entrevista per a la revista Yo Mujer la seva opinió respecte a la política. La biòloga va assegurar no creure en cap partit perquè «l'únic que veig és una lluita d'egos, una baralla per les cadires, un ring de boxa».

«Tots es dediquen a robar aquests diners mentre el nostre país travessa un moment terrible, amb gent que amb prou feines pot pagar la llum», ha afegit. «Ja no puc tenir fe a les sigles, en tot cas, a les persones darrere d'aquestes sigles», va lamentar la mare d'Álex Lequio.

No obstant això, en nombroses ocasions sí que ha manifestat l'opinió que li desperten certs líders polítics. Amb els que ha estat més crítica ha estat amb els d'esquerres entre els quals hi ha Pablo Iglesias o Irene Montero.

A més a més, a les seves xarxes socials també va manifestar la seva simpatia per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Així, l'actriu té clar que els polítics haurien d'invertir més en salut, especialment en la lluita contra el càncer, de la qual va morir el seu fill Álex Lequio fa un parell d'anys.

Ana Obregón amb un mig somriure.
Ana Obregón no confia en cap partit polític | Telecinco

Sembla que, de mica en mica, la presentadora de ¿Qué apostamos?, està recuperant les ganes i la il·lusió de reprendre la seva vida. I és que la mort del seu fill la va deixar completament trencada i, per més que passi el temps, ella sempre ho tindrà al seu record.

De fet, són nombroses les fotos que comparteix al costat d'Álex rememorant el que s'ha viscut amb ell, però també moltes altres mostrant la seva tornada als seus compromisos laborals i com s'ho passa de bé amb els seus amics, el seu gran suport.

▶️ Alessandro Lequio confirma las sospechas sobre el difícil estado de Ana Obregón