Primer pla de Gloria Camila Ortega somrient

Un ex de Gloria Camila destapa el que tothom pensa sobre Ana María Aldón

S'ha revelat l'autèntica relació de Gloria Camila i Ana María Aldón

Gloria Camila i Ana María Aldón fa mesos que són notícia pels continus enfrontaments que han protagonitzat. Uns enfrontaments que posat al mig el pare de la primera i marit de la segona, Ortega Cano, i que ens feien intuir alguna cosa. En concret, que la relació entre elles mai no ha estat bona.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Es revela la mala relació entre Gloria Camila i Ana María Aldón. | Telecinco
 

I això és una cosa que ara ha confirmat una exparella de la noia. Ens estem referint a Kiko Jiménez, que ha revelat el que va patir Ana María Aldón per culpa de Gloria Camila. I, també, ha donat a conèixer que la seva xicota llavors es va assabentar per la premsa del casament del seu progenitor amb Ana María.

Gloria Camila no va ser informada de l'enllaç

La col·laboradora de Ya son las ocho té un caràcter fort i així ho ha deixat clar més d'una vegada. I, en efecte, ho ha demostrat, públicament amb Aldón, a qui li ha retret diferents declaracions. D'aquesta manera, ha deixat clar que mai no han estat amigues.

Precisament per totes aquestes situacions hem conegut que Gloria no va ser informada pel seu pare ni per Ana que es casaven. A Sálvame, Kiko ha relatat la manera com ella es va assabentar de la notícia. Ha explicat: «Era un matí de dimecres, el dia en què surten les revistes».

«Ens aixequem del llit i, automàticament, rep al mòbil una portada on apareix l'exclusiva amb la data del casament d'Ortega i Aldón. Fins aquí normal si hi hagués comunicació, si no hi hagués por. Ella no tenia ni idea que es casarien i es va quedar morta».

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Kiko Jiménez ha confessat que Gloria es va assabentar per la premsa del casament del seu pare. | CatalunyaDiari
 

A això ha afegit: «Ella el que fa immediatament és agafar el telèfon i trucar al seu pare. I a aquest, com és costum, no li surt ni la veu del cos, no sap afrontar una realitat que genera ell per no asseure's a parlar amb la família. No és només que a Gloria no li agrada que es casi, sinó que no li agrada no haver sabut que el torero faria una entrevista sobre això».

«Es va enfadar moltíssim i li va dir: 'Pare, què és això que m'acabo de trobar? Com que et cases?'. Ell no va saber què respondre i li va acabar dient: 'No et vam dir res perquè ens va passar per alt. Tu no et preocupis'».

Gloria Camila i la seva mala actitud amb Ana María Aldón

La filla d'Ortega Cano, segons Jiménez, ha tingut, a més, una molt mala actitud amb la dona del seu pare en moltes ocasions. Unes situacions davant de les quals el destre no diu res perquè «pensa el que pensa la seva filla».

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila durant el funeral de Jaime Ostos
Ana María Aldón, segons Kiko, ha hagut de fer front al mal comportament de Gloria Camila amb ella. | GTRES
 

Exactament, ha volgut relatar el que per a ell va ser el detall més horrorós de la noia amb Aldón. I té a veure amb la residència canina que el torero va posar en marxa i que tenia com a treballadors Gema, la filla de la seva dona, i el xicot d'aquesta. Una parella que va començar a viure al costat de la casa de la dissenyadora en una altra de prefabricada que aquesta va haver de pagar.

Aquesta situació sembla que no li va agradar gens a la filla del torero, que va decidir prendre mesures. Ha relatat: «El negoci es va tancar quan tot just feia sis o set mesos que estava en funcionament. I tot va ser perquè a Gloria no li agradava que la parella estigués vivint allí i amb les despeses pagades pel negoci».

«No suporta això i diu: 'Com que no n'hi ha prou que tinguem Ana María a la família, que no posa ni un euro, ara tindrem la filla, el xicot i la neta'».

Així mateix, Kiko ha relatat que, fins i tot, Ana ha de suportar que la seva residència la freqüentin periodistes amigues d'Ortega que després carreguen contra ella públicament. Vaja, que la gaditana ha hagut de suportar nombrosos menyspreus, que són els que han fet que se'n cansi. Sí que semblen ser els culpables que, suposadament, hagi trencat la seva relació amb el destre.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones