Rocío Flores

Rocío Flores deixa de dissimular i revela com està després de la notícia del bebè

Rocío Flores ha demanat ajuda de forma urgent

Rocío Flores està farta de viure sempre el mateix: fa qualsevol pas i la societat no triga a carregar en contra seva. Quan va començar a treballar a la televisió la situació era diferent, però des que Rociíto va arribar a Telecinco tot ha canviat. La influencer ha demanat ajuda per resoldre un problema amb el seu ordinador i mai no havia pensat que això passaria.

Rocío Flores s'ha convertit en el centre d'atenció perquè el públic considera que s'aprofita de la seva influència. L'únic que ha fet és demanar consell per arreglar el seu ordinador, però algunes persones no s'ho han pres bé. És evident que està passant per una crisi de popularitat, ja ha deixat enrere l'època en què no deixava de rebre aplaudiments.

Imatge de Rocío Flores durant la gala de Supervivientes: Tierra de Nadie
Rocío Flores entén que la situació és complicada. | Telecinco
 

Rocío sempre ha rebut suport d'un dels seus grans amics televisius: el model Jorge Pérez, amb qui va concursar a Supervivientes 2020. Jorge està passant pel seu millor moment perquè acaba de donar la benvinguda al seu quart fill, un bebè que Flores esperava. La col·laboradora ha seguit el procés de molt a prop i s'alegra que tot hagi sortit bé.

Rocío Flores està farta de rebre crítiques, no s'acaba d'acostumar a ser l'enemiga del públic. El seu company de Supervivientes sempre l'ha ajudat, per això tenen una relació tan estreta. La noia no trigarà a conèixer el seu nou fill, una cosa que apujarà el seu estat d'ànim després de tot el que ha passat.

La filla de Rociíto treballa a les xarxes, així que necessita que els seus aparells electrònics funcionin correctament. Ha qualificat de «problema seriós» l'anomalia que tenia el seu ordinador i els seus detractors no han trigat a retreure-li. I és que alguns creuen que no es preocupa dels conflictes familiars perquè està preocupada per assumptes menys transcendents.

Rocío Flores vol arribar fins al final

Rocío sap que la televisió li ha donat coses molt bones, com ara la seva bonica amistat amb Jorge Pérez. El model passa molt de temps amb ella i l'ajuda sempre que pot, però és impossible que estigui sempre al seu costat per defensar-la. Acaba de ser pare i estarà retirat de la televisió durant un temps per gaudir del seu fill.

Jorge Pérez i Rocío Flores abraçats
Rocío Flores vol conèixer el fill del seu amic Jorge. | Mediaset
 

Flores és conscient que s'ha de començar a defensar sola, encara que no té cap problema per fer-ho. El que no tolerarà són les faltes de respecte, per això, ha posat en mans dels seus advocats els centenars de comentaris que rep. No entén que persones que no la coneixen li parlin amb tant odi simplement perquè adoren la seva mare.

Rociíto ha demanat més d'una vegada que els seus seguidors deixin tranquil·la la seva filla, ja que pensa que ella no és responsable de res. La dona de Fidel Albiac considera que Antonio David està darrere de totes les decisions de la influencer. Suposadament, ell és el veritable culpable, per això ha exigit pau per a la col·laboradora d'El Programa de Ana Rosa.

Rocío Flores ha manifestat el seu descontentament

Rocío aparenta ser una dona forta i la veritat és que té molta resistència, però en tot hi ha uns límits. Entén que treballar a la televisió genera uns certs perills, però no tolera les faltes de respecte. Rep trucades a altes hores de la matinada i insults per part de persones que no s'han molestat a conèixer-la de debò.

Flores ha deixat de dissimular i ha admès que no està còmoda, encara que el públic l'acusi del contrari. Hi ha qui creu que està encantada sent la protagonista, però realment vol estar a l'ombra. Treballa a Telecinco, però mai no ha comercialitzat amb la seva vida privada perquè no és amiga dels escàndols.