Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce, enxampat fent-se un petó d'esquena de qui més s'estima

Ponce reapareix en públic en actitud afectuosa

Enrique Ponce s'havia proposat mantenir un perfil baix; sense aparèixer als mitjans ni a les xarxes socials. Però recentment va ser captat a Instagramfent-se un romàntic petó amb una dona.

El torero intenta fugir de la primera línia mediàtica, sobretot per respecte a la seva ex i a les dues nenes que tenen en comú. Tot i això, en les últimes hores ha tornat a la càrrega.

La xicota de Ponce ha reprès l'activitat a Instagramdesprés d'haver cancel·lat el compte anterior. Amb motiu d'això, va aprofitar l'ocasió per compartir un parell de fotos amb el seu noi a alta mar en què apareixen en actitud molt afectuosa, compartint un petó de pel·lícula.

Per fer aquest pas va comptar amb el vistiplau del torero, que no era gaire partidari d'aquesta excessiva exposició pública. De fet, fa uns mesos van haver de fer front a una petita crisi com a conseqüència. Això els va obligar a clausurar de manera definitiva els seus comptes a les xarxes.

Imatge d'un 'storie' d'Ana Soria fent-se un petó amb Enrique Ponce enmig del mar
Enrique Ponce fent-se un peto amb la seva noia enmig del mar a un 'storie' d'Instagram | INSTAGRAM: @ANASORIA.7

I és que, van entendre que era el més convenient en aquell moment perquè el torero s'havia separat de Paloma Cuevas i la feina no li donava totes les satisfaccions que esperava. Però ara les aigües baixen molt més calmades i tenen la possibilitat de prendre decisions més coherents.

Per fi, es pot dir que han trobat la tranquil·litat que tant demanaven després que la seva història d'amor s'hagi consolidat i, si res no es torça, la parella ja pensa passar per l'altar. Alguns mitjans assenyalen que podria ser al llarg del pròxim any, 2023.

Es tractaria d'una cerimònia íntima, recollia fa unes setmanes El Español. No obstant això, entre els seus plans també hi ha una festa més multitudinària, però això seria més endavant.

Així mateix, Enrique Ponce ja va confirmar al maig quines eren les seves intencions afirmant que «Li demanaré matrimoni. Ana i jo estem molt enamorats».

També explicava que és «la dona més increïble, en tots els sentits, que he conegut i vull passar la resta de la meva vida amb ella». Alhora, no tenia paraules per definir tot el que sentia cap a la seva xicota.

En aquella època, a més a més, adquirien el primer habitatge junts a Almeria, d'on és natural la futura advocada.

Allà van fixar la seva residència des del primer instant, conscients que tindrien més privadesa. La propietat té un valor que ronda el milió d'euros i es localitza en una luxosa urbanització, propera al mar i del parc natural Cap de Gata. A més, disposa de dues plantes, piscina i una terrassa immensa.

Enrique Ponce ha encaixat molt bé a la vida d'Ana Soria

Enrique Ponce es mostra encantat a Almeria, perquè ha trobat el lloc adequat per gaudir de l'amor sense complexos. És més, tracta de portar una vida molt senzilla, molt casolana.

Coneix des de fa temps la família política, que està encantat amb ell. Saben que va molt seriosament amb la seva filla i ja compta amb el vistiplau per casar-s'hi. Això sí, abans volen que la jove finalitzi els estudis universitaris.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Ana Soria i Ponce ja pensen a casar-se d'aquí a molt poc temps | GTRES

Actualment, Ana es troba cursant els darrers anys de Dret i li concedeix molta importància a la seva formació. D'aquesta manera seguirà els passos del seu pare, que és un conegut advocat de la zona.

Enrique Ponce, per la seva banda, té un problema seriós. I és que encara no ha pogut presentar l'Ana a les seves filles. De moment, les nenes no estan per la feina de conèixer-la, perquè entenen que podria seria una falta de respecte cap a la seva mare.