Terelu Campos somrient

La festa que Terelu Campos ha aprofitat per a gaudir del seu ex i començar de zero

Terelu Campos se sincera després de coincidir amb el seu ex

Terelu Campos sempre s'ha caracteritzat per viure la vida i passar-s'ho bé quan s'apaguen els focus dels platós on fa tres dècades que treballa.

En els últims mesos, Terelu ha anat a diversos casaments i, especialment en un, la filla gran de María Teresa Campos s'ho va passar d'allò més bé.

Estem parlant del casament del seu amic i exparella Kike Calleja amb la periodista Raquel Abad. Fa un parell de setmanes, Terelu Campos va celebrar la unió matrimonial entre el col·laborador i reporter de Sálvame i la seva xicota des de fa anys.

Terelu Campos
Terelu Campos ha explicat com va viure el casament de Kike Calleja i Raquel Abad. | GTRES
 

Terelu ha escrit sobre això al seu blog i ha detallat com va ser aquesta festa en què va veure com la seva exparella es casava amb una altra dona.

Els nervis de Terelu quan va arribar al casament del seu ex

En primer lloc, la televisiva va deixar clar que estava nerviosa quan va arribar al lloc de l'esdeveniment. «Quan vaig arribar al lloc de la cerimònia vaig notar que m'estava posant una mica nerviosa. Quan vaig veure Kike arribar en un cotxe de cavalls, vaig començar a deixar anar les primeres llàgrimes».

«Va ser un moment d'Ocho apellidos vascos, però em va encantar. Perquè el representava a ell i tot allò que a ell li agradava», escriu la periodista al seu blog setmanal.

Alhora, la col·laboradora narrava que «després desitjava que arribés Raquel. Em va oferir diverses vegades que l'acompanyés a alguna prova per veure el seu vestit amb la seva mare i jo em vaig negar sempre. Mai vaig voler perquè necessitava que em sorprengués», va exposar a l'esmentada publicació.

Foto de Kike Calleja i Raquel Abad a l'aeroport.
Kike Calleja i Raquel Abad a l'aeroport, abans de començar la seva lluna de mel. | Instagram (@kikecalleja)
 

«Potser no em va sorprendre perquè havíem parlat molt del vestit sense donar detalls. Durant el sopar ho vaig comentar amb Joaquín Torres i amb Cristina Cifuentes: ella ha portat el vestit i no el vestit a ella. Raquel anava senzilla i s'identificava amb ella mateixa», prosseguia.

«Vaig tornar a plorar quan la vaig veure baixar d'aquell Rolls-Royce antic»

«Sí, sí, vaig tornar a plorar quan la vaig veure baixar d'aquell Rolls-Royce antic. Estar al costat del pare de Kike m'ho va fer tot més difícil. Enrique és un gentleman i observant-lo vaig veure aquesta emoció pel casament del seu fill i aquest dolor per l'absència de la seva dona. Això em va fer la cerimònia difícil», confessava Terelu, recordant l'emoció que va sentir en aquell moment.

Terelu Campos dins d'un cotxe somrient
Terelu ha decidit explicar-ho tot sobre el casament. | GTRES
 

Per a la presentadora de Sálvame «va ser un casament d'amics en majúscules. Amics de tota la vida, i això és el que hi havia allí. Recordo que Silvia, Lucía, Vero, Estefania i Naiara, les amigues de Raquel, em van dir que coneixien la núvia de tota la vida».

«Vaig percebre que tothom va ser molt feliç i que estaven contents»

«A mi em va agradar que hi fossin, i mare meva, com vam menjar i com vam beure. Feia anys que no havia ballat tant i tan bé. Cada vegada que m'asseia sonava una cançó que m'agradava més que la que estava ballant. Vaja, que no vaig parar», afirmava la periodista.

Finalment, la protagonista del dia va deixar clar que al casament «vaig percebre que tothom va ser molt feliç i que estaven contents. Al final, celebràvem una festa. A mi m'agraden molt les festes, però és que als nuvis també», va assegurar.

«A veure si ara semblarà que a l'única que li agrada la gresca és a mi. Vaig marxar molt tard, a la matinada. Ja no recordava el que era ficar-me al llit a les sis del matí», reconeixia Terelu.