Primer pla de David Valldeperas amb el rostre seriós

El conegut xicot de David Valldeperas que ja coneixes de Telecinco

Fa uns mesos que Valldeperas surt amb un presentador

David Valldeperas sempre ha estat molt discret amb la seva vida privada. Durant molts anys va mantenir una relació amb Xoan Viqueiras, però l'amor entre ells es va acabar esgotant. Això no va impedir, però, que continuessin sent bons amics.

Al cap de poc temps, el director de Sálvame va tornar a enamorar-se als passadissos de Telecinco. Es tracta d'un reporter d'El programa de Ana Rosa, que d'aquí a uns dies s'enfrontarà a un dels seus reptes més grans. S'haurà de posar al capdavant d'un dels espais de Mediaset reemplaçant Joaquín Prat.

La parella de Valldeperas és Miquel Valls. Tot i que feia molt de temps que treballava a la casa com a periodista, el públic el va conèixer pel seu idil·li amb el català. Fins ara, se'l podia veure fent reportatges i cròniques de recerca a l'espai matutí de Telecinco. Però, ara, hi haurà un nou repte per a ell.

A partir d'agost s'ocuparà de dirigir Ya es mediodía. Al principi, s'havia considerat la possibilitat que assumís aquesta funció Marc Calderó. No obstant això, va acabar fitxant per TVE per posar-se al capdavant d'un format d'actualitat.

Fotomuntatge de Miquel Valls i David Valldeperas
David Valldeperas està molt il·lusionat amb el seu xicot | Catalunya Diari

Anteriorment, Sonsoles Ónega havia abandonat la casa de manera polèmica, cosa que va obligar a fer canvis immediats a la cadena. Va tocar a Prat encarregar-se'n, però en qüestió de dies també agafarà la baixa per gaudir d'unes vacances merescudes. Va ser aleshores quan van pensar en Miquel Valls per presentar Ya es mediodía.

Serà la seva estrena com a presentador d'un espai televisiu en l'àmbit nacional. Tindrà quatre setmanes per demostrar que és vàlid per a aquest lloc de treball i per fer-se amb l'audiència. Si causa bones sensacions, pot ser que hi pensin quan hi hagi  altres projectes.

David Valldeperas surt amb ell des de finals de l'any passat. Va ser el desembre del 2021 quan van ser fotografiats junts per primera vegada. La revista Lecturas revelava que havien estat vists amb una actitud afectuosa en un dinar amb Carlota Corredera i amb el seu marit.

Cap de les dues parts ho va voler confirmar. Això sí, tan bon punt va sortir la informació, el periodista d'El programa de Ana Rosa va haver de suportar les bromes dels seus companys. De fet, durant una connexió en directe que estava fent, Patricia Pardo li va fer llançar una indirecta.

Va preguntar al periodista amb un somriure a la boca: «Estàs enamorat?». Ell va intentar desviar l'atenció com va poder i va dir: «T'escolto fatal a aquestes hores del matí». Era una manera de confirmar que entre ells hi havia alguna cosa més que una bonica amistat.

La parella comparteix moltes coses en comú. Tots dos són grans apassionats dels viatges i, quan la feina els ho permet, no dubten a fer les maletes i a agafar un vol, sempre allunyats de la premsa, però.

David Valldeperas gaudeix d'uns dies de desconnexió

David Valldeperas estarà molt pendent del debut del seu xicot. Mentrestant, el director de Sálvame ha intentat recarregar piles a Menorca amb un grup d'amics. Entre ells hi havia Carmen Alcayde, als quals uneix una gran amistat des de fa anys.

Tots dos van coincidir fa anys a Telemadrid, al programa Aquí hay madroño. Des de llavors s'han tornat inseparables. N'és una prova que el català no va dubtar a incorporar-la a Telecinco quan va tenir l'oportunitat.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
Jorge Javier i Valldeperas, a 'Sálvame' | Mediaset

Van ser uns dies on es va relaxar a Menorca, i no van faltar les rialles, les confidències i la diversió a alta mar. En aquesta ocasió, substituïa Carlota Corredera per Carmen. Això sí, tenien prohibit parlar de feina.

David Valldeperas se sent molt còmode a la Mediterrània. De fet, pot ser que ampliï les vacances anant a un altre lloc com Formentera o Eivissa. Per part seva, la col·laboradora es desplaçarà fins a València, on aprofitarà per reunir-se amb els seus fills.

▶️ La felicidad de Ana Luque al llegar a España tras ser expulsada de Supervivientes 2022