Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toni Cantó

Toni Cantó, enfonsat en assabentar-se de qui està parlant de la seva filla

Toni Cantó ha descobert que hi ha una persona que ha tornat a convertir en actualitat l'accident mortal de la seva filla

Toni Cantó ha tingut una vida d'èxits professionals i personals, sí; però també és cert que també ha viscut tota mena de polèmiques. Tot i això, si hi ha alguna cosa que l'ha marcat ha estat la mort, l'any 2011, de la seva filla Carlota.

Una mort que tot just acaba de tornar a l'agenda setting perquè Eva Cobo, la seva ex, ha decidit parlar-ne. Així doncs, ha optat, en aquests moments, per fer referència a aquesta tragèdia i explicar com la va afrontar.

Toni Cantó, marcat per la tragèdia

El polític i actor va iniciar una relació a la dècada dels 90 amb Eva, però es va trencar quan ella es va quedar embarassada. La ruptura va venir, a més a més, juntament amb un conflicte judicial entre tots dos, ja que ell es negava a donar-li el cognom Cantó a la seva filla Carlota. Tot i això, no va rebre el suport que esperava i va haver de 'cedir'.

Afortunadament, aquest va ser el principi de la fi de l'enemistat entre els qui havien estat parella. Van iniciar certa cordialitat i ell va poder exercir com a pare de la petita, a qui adorava. Però el destí els tenia preparada una cruel separació, l'any 2011.

Toni Cantó i Carlota
Toni Cantó va perdre Carlota per culpa d'un accident de trànsit | Catalunya Diari

Tot va succeir quan Carlota Cantó, que tenia 18 anys, va morir després de patir un accident de cotxe amb el seu xicot. El motiu és que no va poder esquivar el vehicle que conduïa un home que, segons sembla, quintuplicava la taxa d'alcohol permesa i que circulava en sentit contrari.

Toni Cantó veu Eva Cobo parlar del tràgic final de Carlota

L'exdiputat de Ciutadans i Cobo van quedar destrossats després de perdre-la. Es van veure sumits en el dolor fins al punt que Eva, de 55 anys, no va dubtar a l'hora d'allunyar-se dels mitjans. Des de llavors, no en sabíem res, fins ara.

L'exdona de Toni s'ha atrevit, en aquests moments, a parlar d'aquella tragèdia i ho ha fet a través d'una entrevista que ha concedit a la revista Hola!. L'ha concedit ara que se sent més forta i que sembla tornar a encarrilar la vida de manera definitiva. Una vida que la té allunyada de la interpretació i centrada en la seva tasca com a empresària d'oli d'oliva.

Sobre la pèrdua de la seva filla ha confessat que «vaig caure en una depressió molt forta. Vaig estar un any sense poder sortir pràcticament del llit». És més, ha relatat que davant el dolor que sentia «no podia entendre que els autobusos continuessin circulant, que la gent seguís amb la seva vida com si res».

Imatge d'Eva Cobo, l'exdona de Toni Cantó i mare de la seva difunta filla en comú Carlota Cantó
Eva Cobo, l'ex de Toni Cantó, ha explicat el tràngol que va patir per la tragèdia viscuda | Catalunya Diari

En aquest punt, la que va ser actriu ha reconegut que es va veure en la necessitat d'haver de posar distància. Per aquest motiu, va marxar a viure a Londres, on ha estat durant nou anys. Una ciutat on va posar un negoci «per portar nens espanyols a estudiar col·legis britànics i un altre d'importació de productes espanyols».

Com no podia ser altrament, la publicació li ha preguntat sobre la seva relació amb Toni Cantó i, fins i tot, sobre què pensa de l'arribada a la política. Sobre això, ha estat molt sincera i clara,

Respecte a aquest tema ha manifestat el següent: «No hi tinc cap relació ni la vaig tenir abans de l'accident de la meva filla ni després». «Així que no tinc res a opinar», concloïa.