Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco mig somrient

David Flores confirma que ha de tornar perquè l'advocat no ho ha aconseguit

El germà de Rocío Flores, cansat de continuar dissimulant

David Flores Carrasco ha pres la decisió de deixar en mans de la justícia tot allò que està vivint aquest darrer any. Rociíto ha parlat d'ell en un programa de màxima audiència i el públic ho vol saber tot perquè s'ha convertit en un rostre força estimat. Alhora, s'ha guanyat el respecte de la premsa perquè mai ha parlat amb cap mitjà per desemmascarar la seva mare.

El germà de Rocío té prou motius per estar molest amb la seva mare, però no li guarda gens de rancor perquè és tremendament generós. L'únic que vol és que els seus pares enterrin la destral de guerra perquè la seva família recuperi la pau que mai no hauria d'haver perdut. I una de les grans damnificades és la seva germana gran, que té a l'esquena una legió de detractors.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco està preocupat pels seus | GTRES

David sap que Ro Flores ha patit perquè els aliats de Rociíto l'han atacat sense pietat, de fet ha hagut de demanar ajuda. Concretament, va posar en mans de la justícia un cas que el va afectar força: deia que algú s'estava fent passar pel seu pare. L'acusat és Juanjo Sánchez, un ex-xicot de Sofia Suescun molt habitual als platós de Telecinco.

Ara, però, David ha rebut una trucada que li ha fet canviar de plans: l'advocat del seu pare no ha aconseguit demostrar el suposat delicte. Antonio David Flores assegura que li han suplantat la identitat per comercialitzar amb informació delicada. Promet que tot és mentida i que ell mai ha facilitat dades a ningú a canvi de diners.

Per la seva banda, Juanjo Sánchez ha concedit una petita entrevista per deixar clar que és innocent i que la justícia que li ha donat la raó. Rocío i el seu pare van trigar dos mesos a denunciar-li, llavors va començar un procés que acaba d'acabar de forma sobtada. El jutge creu l'ex de Sofía Suescun perquè la part contrària no ha aportat prou proves.

David Flores Carrasco torna a protegir-se

David Flores ha comprès que el conflicte està tancat i això només significa una cosa: els enemics de la família tenen via lliure. Per tant, haurà de tornar a protegir-se perquè no hi ha hagut càstig que serveixi de repel·lent per als detractors d'Antonio David. Juanjo està en peus de guerra i ha anunciat que està pensant denunciar a l'ex d'Olga Moreno per «injúries i atemptat contra la dignitat».

Rocío Flores
David Flores Carrasco sap què passa amb la seva germana | Telecinco

David pensava que tot estava resolt, però haurà de tornar a ser tan discret com de costum. La seva germana ha despertat passions i n'hi ha molts que volen fer-la fora de la petita pantalla, Juanjo entre d'altres. «Vull que es faci justícia, no poden anar denunciant qualsevol», comenta l'ex de Sofía Suescun.

El fill de Rociíto fa més d'un any que és al punt de mira, però mai ha fet res per cridar l'atenció. S'ha limitat a guardar silenci i refugiar-se als braços d'Olga Moreno, que és una segona mare per a ell. L'empresària se l'ha emportat de viatge perquè intenti evadir-se de la pressió mediàtica que té a Màlaga, la seva ciutat de residència.

David Flores Carrasco dona suport a la veritat

David Flores porta sense parlar amb Rociíto des que va fer 17 anys, però està disposat a mantenir una conversa. Ningú l'enganya i sap que el seu pare no li ha fet res de dolent, per això es limita a estar al costat de la veritat. Carrasco li podria explicar moltes coses, encara que no són pocs els que pensen que el retrobament no es produirà mai.

El germà de Rocío Flores sempre ha estat molt prudent i no vol que res pertorbi la pau de la família. Així que, sap que el més intel·ligent és mantenir-se a l'ombra i per això ha escollit fer aquest camí.