Imatge de Shakira.

Shakira refà la seva vida amb un famós actor i tanca la porta a Gerard Piqué

Les declaracions d'aquest conegut actor de Hollywood han començat els rumors

Després d'uns dies desapareguda, Shakira ha tornat al focus mediàtic i ho ha fet amb un rumor que cada cop agafa més força. Després de la seva polèmica separació amb Gerard Piqué, la cantant ha volgut donar-se un temps per ella mateixa, vol gaudir dels seus éssers estimats i centrar-se en la seva veritable passió: la música.

No obstant això, la colombiana podria haver canviat de plans molt ràpidament i ho hauria fet en conèixer una persona molt especial. I és que són diversos els mitjans de la premsa rosa que comenten el possible nou idil·li entre Shakira i l'actor de Hollywood Chris Evans, conegut pel seu paper de Capità Amèrica a les populars pel·lícules de Marvel. 

Cap dels dos ha confirmat la relació encara, però hi ha diverses pistes que apunten que aquest nou romanç no seria tan boig com pot semblar. A més, sense cap mena de dubte, farien una parella molt maca.

Muntatge de Shakira i Chris Evans
Shakira podria haver girat full amb el conegut actor | Catalunya Diari

Chris Evans ha parlat obertament sobre el seu estat amorós

L'actor està acostumat a bregar amb la fama i sap que una part molt important d'aquesta és mantenir el contacte amb els seus seguidors. Això és pot fer de diverses maneres, però una molt habitual és concedir entrevistes per informar els seus fans sobre les novetats de la seva vida.

Però la fama no sempre és un camí fàcil, i Chris Evans sap que molts cops en aquestes entrevistes posen sobre la taula  temes privats, com pot ser la seva vida amorosa. I això és justament el que li va passar fa tan sols uns dies. 

El conegut superheroi ha tingut diverses parelles a la seva vida, però fa temps que gaudeix de la seva solteria, malgrat que no descarta tornar a enamorar-se. Tal com va explicar l'actor i com recull el mitjà Marca «estic concentrat a trobar una parella, algú amb qui pugui viure», va exposar.

Imatge de Shakira a un videoclip
Shakira no s'ha pronunciat encara sobre els rumors | Youtube

Si això no fos suficient per revolucionar els seus seguidors, Evans va fer un pas més i va mencionar a Shakira. Fet que certament no li agradarà gens al futbolista del Barça

Shakira, de pedra amb les declaracions de Chris Evans

Els rumors de la possible relació entre la cantant i l'actor van sorgir perquè, poc després que la colombiana posés punt final a la seva relació de dotze anys amb Piqué, Shakira i Chris Evans van començar a seguir-se mútuament a les seves xarxes socials. 

Això ja ha sigut un motiu més que suficient per intentar ajuntar-los, però les fortes declaracions de Chris Evans han acabat de confirmar que no seria tan estrany aquesta unió. Segons recull el mitjà Marca, Chris Evans va confessar que «Shakira és espectacular. Seria massa dir si sortiria amb ella davant de les càmeres». Unes paraules que els seus seguidors es van prendre com tota una declaració d'amor. 

Les xarxes socials estan dividides amb la notícia

Els seguidors de la cantant i de l'actor no han trigat a donar la seva opinió a les xarxes socials. Molta gent s'alegra per la possibilitat que la parella sigui real, però n'hi ha d'altres persones que no celebren la notícia. 

Shakira
Segons Chris Evans, Shakira és «espectacular» | EP

«No és tan estranya la idea d'una relació entre Chris Evans i Shakira. A ella li agraden els rossos d'ulls clars. Farien una bonica parella», exposava una usuària de Twitter.

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides. 

Tanmateix, moltes persones creuen que ha passat molt poc temps des de la ruptura entre la colombiana i el futbolista, tal com explica una altra seguidora a la mateixa xarxa social: «Shakira fa un mes que ho va deixar amb Piqué i ja li ha posat 100 possibles relacions. Chris Evans, Henry Cavill, Alejandro Sanz... Ser una figura pública no sembla gens fàcil». 

Ara només queda esperar i que el temps doni una resposta a la gran pregunta. Acabaran junts Shakira i Chris Evans?