Ana Obregón no perdonarà mai a Paz Padilla: La frase sobre el seu fill que la condemna

La presentadora de 'Sálvame' va fer uns polèmics comentaris després de la mort d'Álex Lequio

Paz Padilla a 'Sálvame'
Paz Padilla va indignar molts pels seus comentaris després de la mort d'Álex Lequio | Telecinco

Paz Padilla va tornar el dijous 14 de maig a 'Sálvame' després d'una absència de 70 dies per la quarantena. Però el seu retrobament amb l'audiència ha estat envoltat de certa polèmica, pels comentaris que ha fet la gaditana respecte a la mort del jove Àlex Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio.

Obregón no es podia esperar que Paz Padilla digués alguns comentaris amb certa crueltat sobre la mort del seu fill. A més, en les xarxes socials Padilla va ser criticada amb duresa per això. El jove Àlex Lequio que va morir als 27 anys a conseqüència d'un càncer que se li va diagnosticar fa dos anys.

Tot va passar en un moment en què un dels col·laboradors va assegurar que, segons ell, els pares del jove no estaven preparats per a això. Padilla va respondre així després de les paraules del col·laborador: «Feia dos anys que es preparaven per a la seva mort. Cal acceptar-ho, la mort forma part de la vida. És una cosa que tots recorrerem aquest camí. Jo acabo de passar per una cosa semblant», va confessar.

Joaquín Prat va mostrar el seu rebuig a les paraules de Pau Padilla

L'allau de crítiques no va trigar a arribar després dels controvertits comentaris de la presentadora de 'Sálvame'. És més, Joaquín Prat, col·laborador a 'El programa de Ana Rosa' i company del pare de la víctima, no va dubtar a mostrar el seu rebuig cap a les paraules de la gaditana.

«Hi ha vegades que és millor que, per dir una ximpleria és millor no dir res. Fa mal molt perdre als teus majors, però mai estàs preparat per perdre un fill», sentenciava Joaquim, després de desaprovar la comparativa de Paz Padilla sobre la mort de la seva mare als 91 anys i la del jove Álex amb tan sols 27.


Comentaris

envia el comentari