Rocío Flores, en suspens: La decisió que Rocío Carrasco haurà de prendre ben aviat

La supervivent segueix il·lusionada, però tot sembla indicar que la situació seguirà igual que sempre

Rocío Flors durant una de les proves de 'Supervivientes'
Rocío Flores segueix volent veure la seva mare | Telecinco

Fa molts anys que Rocío Carrasco intenta mantenir la seva vida en la més absoluta intimitat, sense donar gairebé titulars sobre la relació que manté amb la seva filla Rocío Flores. Malgrat això, l'entorn d'ella sí que ha parlat.

És cert que ella no està present en els programes de televisió, però sí que ho està la seva exparella Antonio David Flores, que és un col·laborador fix de 'Sálvame' i de 'Supervivientes' on precisament defensa a Rocío Flores.

L'exguàrdia civil, des que ha tornat a televisió, no s'ha pronunciat sobre Rocío Carrasco, simplement s'ha limitat a seguir amb les paraules de la seva filla a l'illa. Rocío Flores troba a faltar a la seva mare, i segons sembla, Antonio David Flores no posarà cap impediment perquè la seva filla pugui retrobar-se amb la seva mare.

Amb el camí pla per a la reconciliació, ara el principal focus d'atenció és la mateixa Rocío Carrasco. «No he criat els meus dos fills des del rancor a la seva mare. Mai els parlo malament d'ella. I a aquest primer pas de conciliació, tal com ja ha expressat la meva filla, podria seguir el retrobament amb David. Han estat molts anys de patiment i seria beneficiós per a tots aclarir la situació», va assegurar Antonio David Flores.

Rocío Carrasco segueix guardant silenci

D'aquesta manera, el col·laborador de 'Sálvame' ha deixat clar que de moment ell i la seva filla aposten per la reconciliació. Tot sembla clar, però resulta que ara la que no parla és Rocío Carrasco, de manera que caldrà esperar. Les no declaracions de Carrasco allunyen la reconciliació.

Fa temps que l'hereva universal de la més gran va decidir retirar-se de la vida pública per, de moment, no tornar més. La seva última aparició ha estat a la revista 'Hola', però no va comptar absolutament res del tema de la seva filla, simplement es va limitar a mostrar la seva casa i explicar com va passar el confinament.

Rosario Mohedano va revelar a 'Espejo Público' en quin punt es troba amb Rocío Carrasco. «És veritat que jo tinc contacte també amb la meva cosina Rocío d'alguna manera. Soc una persona que no m'agraden gens les baralles», va sentenciar la filla de Rosa Benito.

Sembla que la situació no podria ser més fàcil, tots estan amb Rocío Carrasco i els que no, com Antonio David, respecten la idea del retrobament entre ella i la seva filla, fins i tot David, l'altre fill de l'exmatrimoni.

Rocío Flores ha estat la primera a donar el seu braç a tòrcer per tenir una conversa amb la seva mare. Antonio David Flores ha explicat en alguna ocasió que la seva filla també ha intentat acostar-se a la seva mare en privat. La resposta definitiva la té la filla de Rocío Jurado, que sembla que segueix truncant la il·lusió sobre la seva possible trobada amb la seva filla.


Comentaris

envia el comentari