David, el desconegut germà de Rocío Flores que pateix una estranya malaltia

Van diagnosticar-li només néixer

Rocío Flores i el seu germà, David Flores
David pateix una estranya malaltia des que va néixer | Cedida

Si per algú es desviu Roció Flores és pel seu germà. David pateix una estranya mania des que va néixer, fet pel qual segurament l'estrella de 'Supervivientes 2020' ha desenvolupat encara amb més força un sentiment de protecció fraternal infinit.

A David li van detectar una malaltia genètica només arribar al món, possiblement la síndrome d'Angelman, tot i que cap membre de la família s'ha pronunciat mai al respecte. La malaltia provoca un estat continu d'alegria i de rialles que dificulta la capacitat per comunicar-se amb normalitat de l'afectat, a més de produir-li un retard en el desenvolupament general de l'organisme. 

Altres veus apunten que el fill de Rocío Carrasco podria patir la malaltia coneguda com de Williams, que presenta símptomes similars a l'anterior, però amb la particularitat d'una malformació cardíaca, segons explica la revista 'Semana'. 

Antonio David parla de la malaltia del seu fill

Tot i no donar-ne detalls, Antonio David Flores sí va parlar del seu fill en una entrevista a 'Lecturas', on confessava la gran por que va viure en néixer el seu fill. «Vaig pensar que se me n'anava», explicava l'exguàrdia civil.

David va anar-se'n a viure amb Antonio David i la seva germana Rocío en complir la majoria d'edat, després de créixer a casa de la seva mare. «Rocío ha gestionat el problema de salut del seu fill d'una manera penosa. No ha volgut assumir la malaltia de David», assegura Antonio David, que només té bones paraules envers el seu fill: «Se sacrifica i aconsegueix superar-se. Té un cap privilegiat, és molt intel·ligent, té una memòria bàrbara. És molt bo i afectuós, t'abraça i et fa un petó constantment», explica.


Comentaris

envia el comentari