Ortega Cano toca fons i tothom culpa Ana María Aldón

La dona d'Ortega Cano no manté una bona relació amb el seu fill José Fernando

Ortega Cano en una imatge d'arxiu
Ortega Cano toca fons i tothom culpa Ana María Aldón | CatalunyaDiari

Ana María Aldón està gaudint d'unes vacances a Hondures. Tot i estar passant gana a 'Supervivientes', la de Sanlúcar ha reconegut que està vivint una aventura i que se sent més jove que mai.

Sens dubte, la dona d'Ortega Cano no té ni idea de què es trobarà un cop posi rumb a Espanya. La dissenyadora haurà de fer front, a la tornada, a una infinitat de notícies entre les quals destaca la suposada mala relació que manté amb un dels fills del seu marit, José Fernando.

Fa tan sols quinze dies, el torero li transmetia a la seva dona tot el seu suport en el concurs i li deia a la seva companya Yiya: «Digues a Ana Maria que ho està fent fenomenal, però que la veig una mica seriosa i ella és molt més alegre».

Els seus problemes amb José Fernando

José Fernando podria sortir del centre en què està ingressat des de fa tres anys abans que finalitzi el 2020. Lluny de tornar al costat del seu pare, el jove podria anar-se'n a viure a Andalusia al costat de Michu, la seva parella.

El motiu no seria un altre que la mala relació que guarden la dona i el fill del torero. «Ana María Aldón és contrària a aquest retorn perquè pensa que José Fernando és un mal exemple per al seu fill José Maria i una mala companyia. Tant li fa que torni rehabilitat, el vol lluny de la casa que comparteix amb José Ortega Cano i el fill de tots dos. Entre Ana i José Fernando mai hi va haver una bona sintonia».

Per si no n'hi hagués prou, la dissenyadora reconeixia a càmera que ja no recordava la cara del fill que té en comú amb José Ortega Cano, cosa que no hauria caigut gens bé en l'entorn familiar. Mentrestant, Gloria Camila continua defensant-la dels atacs de diversos col·laboradors al plató de 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari