Rocío Flores en 'Supervivientes 2020'

Rocío Flores, enfonsada, ho explica tot: la dolorosa reflexió sobre Rocío Carrasco

La jove s'ha obert en canal per primera vegada

L'audiència de 'Supervivientes' tenia ganes de veure a Rocío Flores obrint-se tal com no ho havia fet fins ara. La filla de Rocío Carrasco s'ha trencat després de creuar el famós pont de les emocions on tots els supervivents han confessat el que mai abans havien dit.

La nit d'ahir va ser el torn de Rocío Flores. La jove va creuar el pont deixant algun titular que altre. El distanciament amb la seva mare ja li pesa massa i sent que té moltes coses per les quals demanar perdó. Per primera vegada la jove ha parlat del perdó, quelcom que Rocío Carrasco volia escoltar.

La filla d'Antonio David Flores té molts sentiments cap al seu pare i el seu germà, i en el pont els ha deixat anar. Com era d'esperar, Rocío Flores ha parlat del seu conflicte amb la seva mare, a la qual ha tornat a allargar la mà.

«Tants anys sense tenir relació amb ella, el fracàs absolut en cada intent... Veure la relació que pot tenir el meu pare amb la seva mare, les meves amigues amb les seves mares, és molt dolorós, el temps se n'ha anat i el temps no torna», ha dit una Rocío Flores molt contundent i entre llàgrimes.

Aquesta ha estat la primera vegada que la jove ha parlat més clar sobre la relació amb la seva mare, tot i que durant l'estada a Hondures han estat diverses les vegades que Rocío Flores ha nomenat a la seva mare, com per exemple en el dia de la mare.

El gran pas de Rocío Flores cap a una reconciliació

«Tenir un problema i saber que tens al teu pare però no a l'altra part... Puc donar gràcies de tenir a l'Olga, que és com si fos la meva segona mare. Però sempre falta», va confessar Rocío, deixant a tots els col·laboradors de plató gelats, ja que per primera vegada havia reconegut públicament que troba molt a faltar a la seva mare.

«No vull fer mal, estic cansada de guerra, vull tranquil·litat i que les coses se solucionin. Porto moltes coses dins» ha expressat la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco.

La prova d'ahir va ser una de les més difícils a què s'ha enfrontat la supervivent, que trencada de dolor ha arribat a confessar que «la trobo a faltar i la troba a faltar el meu germà».

El que l'entorn de Rocío Carrasco explica és que es necessita un perdó, tot i que Rocío Flores ha comentat que «no em culpabilitzo ni sento la necessitat de demanar perdó per un fet en concret. He intentat donar-ho tot per la meva família i mirar pel bé de tots, és tan senzill com aixecar el telèfon. No vull que ningú se senti ofès, estic en un punt que ja em pesa molt».