Carmen Borrego ja no porta collaret

La mentida de Carmen Borrego sobre el coronavirus en ple directe

La germana de Terelu no estaria complint amb el confinament total

Fa uns dies es va confirmar que Carmen Borrego, la filla de Maria Teresa Campos, va donar positiu per coronavirus per segona vegada. Des del passat 12 d'abril la col·laboradora no es presenta al seu lloc de treball, al programa 'Viva la vida' de Telecinco, i manifesta estar molt preocupada per la seva salut i per la de la seva mare. Ara, Borrego és notícia per una curiosa imatge. 

Tal com ha explicat el seu entorn, la col·laboradora es troba aïllada en el seu domicili de forma molt rigorosa, confinada a la seva habitació, mentre rep totes les cures del seu marit. El protocol per a les persones contagiades per la Covid-19 marca que passin  soles  la quarantena en alguna habitació, per tal de no contagiar a la resta de la família. 

L'enxampada de Carmen Borrego

Tot i el que assegura la família de Borrego, sembla que aquesta no està respectant del tot la quarantena. La col·laboradora va connectar-se a través de videotrucada amb el programa 'Viva la vida' per parlar del seu estat de salut, assegurant que no portava del tot bé aquest aïllament: «Fa 17 dies que no surto de la meva habitació i ja estic començant a tornar-me boja».

La sorpresa va saltar quan el seu marit, José Carlos Bernal, va aparèixer de manera inesperada per darrere de la filla de Maria Teresa Campos. Les xarxes de seguida van criticar a Carmen Borrego per no complir el rigorós aïllament que requereix una persona amb coronavirus, no per la presència del seu marit, sinó perquè aquest va aparèixer sense mascareta ni guants. Molts altres van acusar-la de  mentidera, i d'exagerar la seva malaltia. 

És per aquesta raó que Carmen Borrego podria haver mentit i estaria passant el confinament per tota la casa, sense estar tancada a la seva habitació, i amb la total llibertat  d'estar amb el seu marit. El que està clar és que la imatge ha generat molta polèmica tant a les xarxes com al plató de 'Viva la vida'.

Resposta de Carmen Borrego

La germana de Terelu Campos ha fet declaracions després de la polèmica a la revista 'Semana', assegurant que «ja puc sortir de la meva habitació perquè la meva càrrega viral és mínima gràcies a Déu». «Jo l'he passat amb símptomes lleus, per tant ho he pogut passar a casa meva, però la responsabilitat és de cada un. L'únic que ha fet ha estat tancar una porta», ha volgut concloure.