L'enemiga número 1 de Letícia té una fortuna de 3 bilions d'euros

La princesa Casa-Chantal de Grècia acumula una fortuna de 3 bilions d'euros

La princesa Casa-Chantal de Grècia és una de les grans enemigues de la reina Letícia des d'abril del 2018. Tot va ocórrer quan va sortir a la llum el vídeo de la picabaralla de donya Sofia  i Letícia a la catedral de Palma. La princesa grega va opinar i no va dubtar a criticar l'esposa de Felip VI pel comportament amb la seva sogra.

«Ha mostrat la seva veritable cara», va afirmar la princesa Casa-Chantal, volent confirmar els rumors que asseguraven que la reina no té bona relació amb la família grega del seu marit.

A dia d'avui la reina Letícia i la princesa grega no s'han vist en persona; ara bé, no sembla que li tregui el son a Casa-Chantal, que viu feliçment amb el seu marit Pau i té cinc fills, a més de posseir un exitós negoci de roba infantil. La seva marca, Casa-Chantal, triomfa a tot el món i li suposa grans beneficis anuals.

Casa-Chantal i Pau de Grècia
Casa-Chantal al costat del seu marit Pau de Grècia | GTRES

Casa-Chantal pot presumir d'estar en el top de les dones més riques del Regne Unit, segons assegurava fa uns dies el diari 'Sunday Times'. La nora de Constantí  i Anna Maria està en el dotzè lloc d'aquesta llista de 25 dones, amb una fortuna familiar al voltant dels 2,15 bilions de lliures (2.400 milions d'euros).

Casa-Chantal posseeix accions valorades en 420 milions de lliures

Segona de les tres filles de l'empresari multimilionari Robert Warren Miller, conegut com 'el rei dels duty free' a Àsia i el Pacífic, i l'equatoriana Maria Clara Pesantes Becerra, va néixer a Londres, va créixer a Nova York i va estudiar en els millors col·legis de l'món.

Pel que fa al fons d'inversions familiar, posseeix accions valorades en 420 milions de lliures. A més, cal destacar que per matrimoni pertany a la família reial grega. Encara que viu exiliada, compta amb nombroses possessions, tot i que el seu patrimoni real després anar-se'n de Grècia encara es desconeix.