Imatge d'Ana Obregón

Ana Obregón no podrà aguantar molt més: «Les persones que més estimo ja no hi són»

Ana Obregón recorda el seu aniversari

Ana Obregón viu «en un dol etern», tal com li ha confessat una seguidora que ha comentat la seva última publicació d'Instagram. Tot i que l'actriu intenta evadir-se centrant-se en la seva feina, la veritat és que són molts els records que han inundat la seva ment aquests últims anys.

Primer va ser el seu fill, Aless Lequio, que es va acomiadar d'ella el 13 de maig de 2020, deixant una Ana Obregón desemparada i sense trobar cap sentit a la vida. L'actriu va decidir llavors centrar-se en els seus pares i a passar més temps amb ells. No obstant això, la seva mare també se'n va anar al maig de l'any següent, 2021.

Ana Obregón i els seus pares
Ana Obregón recorda cada dia els seus pares i el seu fill Aless, que troba molt a faltar | GTRES

Des de llavors Ana Obregón deia que el seu fill ja no estava sol al cel atès que l'acompanyava la seva àvia. Malauradament, però, el setembre passat, el seu pare, Antonio García, també se n'anava. Des d'aleshores Ana Obregón s'ha sentit més sola que mai i així ho demostra a cadascuna de les publicacions que comparteix.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

 

Ana Obregón recorda el seu pare el dia del seu 97è aniversari

Avui, Ana Obregón no es pot oblidar del seu pare i ho recorda més que mai. Avui Antonio García hauria fet 97 anys i Ana troba a faltar no poder celebrar-ho amb ell, tot i que sap que està ben acompanyat al cel.

Imatge d'Ana Obregón al funeral del seu pare
Ana Obregón no oblida l'aniversari del seu pare | GTRES

«Felicitats, Papa: Encara que sigui el primer aniversari que estem separats, sé que ho celebraràs amb l'amor de la teva vida i amb el teu estimat net. Donaria la meva vida per apagar les teves 97 espelmes amb vosaltres al cel. Us trobo a faltar infinitament».

Aquestes van ser les curtes, però emotives paraules que Ana Obregón va dedicar al seu pare a la seva última publicació d'Instagram. A aquestes paraules les acompanyava un carrusel de fotografies amb molt bons moments viscuts d'Aless Lequio, els seus avis i Ana Obregón.

La veritat és que Ana Obregón no passa pàgina i cada cert temps els recorda al seu Instagram. Sobretot el seu fill, gràcies al qual avui lluita per continuar el seu llegat: primer amb la seva fundació i després amb la intenció de finalitzar un llibre sobre les seves memòries que Aless havia començat.

Així es va acomiadar Ana Obregón del seu pare ja fa cinc mesos

Fa cinc mesos que Antonio García ja no està amb Ana Obregón ni amb els seus germans. L'actriu també es va acomiadar d'ell amb una carta al cel publicada a Instagram. «Ahir a la nit ens vas deixar, va ser com un rugit que va solcar el cel per retrobar-se amb la mare, l'amor de la teva vida i amb el meu fill, el teu net preferit».


 

Va recordar la seva valentia, esforç i feina per la qual havia aconseguit la 'medalla al mèrit del treball' i també va fer menció de la seva mare i d'Aless: «En dos anys m'heu deixat òrfena de pares i de fill».

Fotomuntatge d'Ana Obregón i el seu pare
Ana Obregón recorda el seu pare el dia que faria 97 anys | Catalunya Diari

En aquell moment  a Ana Obregón li va costar tirar endavant: «ara les tres persones que més vull a la meva vida no sou aquí amb mi. Et juro, pare, que no sé com ho faré». Per això, durant aquest temps s'ha centrat en la feina i ha intentat continuar endavant.

Així mateix li va fer una petició molt especial: «Si us plau, cuida molt el meu fill fins que arribi. Eternament junts».