Primer pla de Ana Obregón

Ana Obregón rep una notícia que la deixa muda i reconeix quin és el seu estat real

Ana Obregón no té paraules

Ana Obregón acaba de rebre la notícia que menys esperava. Després de reconèixer quin és el seu estat actual, la socialité no ha pogut evitar emocionar-se amb una informació que ha arribat a les seves orelles.

Fa una mica més de dos anys que Aless Lequio se'n va anar de les nostres vides després de no poder superar el càncer amb què portava lluitant tant de temps. Des d'aleshores, a Ana Obregón li ha costat continuar amb la seva vida. Encara que el dolor i l'amor pel seu fill no desapareixeran mai, la televisiva ha trobat la manera de viure amb ells.

«Meditació en un capvespre. El deixeble va preguntar al mestre: "Mestre, per què cada dia fa més mal?". El mestre va contestar: "Perquè has triat la cura en lloc de l'anestèsia"», va escriure fa uns dies l'actriu al seu compte d'Instagram.

Ara, i després de trobar el camí de la superació, Ana s'ha quedat muda en rebre una notícia inesperada.

Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós
Ana Obregón ho està passant molt malament. | Telecinco

Ana Obregón està molt emocionada

Ana Obregón està molt emocionada després d'assabentar-se que s'ha convertit en una de les premiades de la Gala Starlite Porcelanosa, que se celebrarà aquest diumenge, 14 d'agost, a la ciutat de Marbella.

A través de les xarxes socials, tant la biòloga com l'organització ho han volgut fer oficial. Per part seva, el compte oficial de l'esdeveniment ha volgut valorar el costat més solidari de l'actriu.

«Una altra de les premiades de la Gala Starlite Porcelanosa d'aquest any és Ana Obregón. La seva implicació en diferents causes benèfiques i, molt especialment, la seva incansable lluita amb el càncer en joves i nens, a través del treball de recerca de la seva fundació, la converteixen en tot un exemple de cor solidari».

Ana Obregón tampoc no ha volgut deixar passar l'ocasió per compartir aquest gran moment amb els seus seguidors d'Instagram. «Estic emocionada per aquest premi a la solidaritat que rebré aquest diumenge de la Fundación Starlite durant una de les gales solidàries més importants d'Espanya per la seva meravellosa tasca humanitària», ha començat escrivint la socialité.

«No sé per què em premien si, per a mi, el veritable premi és poder aportar el meu granet de sorra a la investigació del càncer, a salvar vides gràcies a la fundació del meu fill: Fundación Aless Lequio, com era el seu desig».

Per acabar, Ana Obregón no s'ha volgut acomiadar sense abans agrair tot el suport i la confiança que ha rebut per part de l'organització. «És un honor rebre'l i estic immensament agraïda. Gràcies, Sandra García-Sanjuán Machado (cofundadora del Grup Starlite). Només tu, amb la teva generositat, podries aconseguir una gala tan màgica i solidària».

Ana Obregón rep l'afecte dels seus seguidors

Només fer pública aquesta notícia, els seguidors d'Ana Obregón no han trigat a acudir a aquesta publicació d'Instagram per felicitar-la pel seu premi i per la tasca que està duent a terme amb la Fundación Aless Lequio.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón ha aconseguit fer realitat el somni del seu fill. | Catalunya Diari

Sandra García-Sanjuán Machado, cofundadora del Grup Starlite, no ha volgut deixar passar l'ocasió per respondre a les paraules emotives que la biòloga li ha dedicat. «Quines ganes tinc de veure't i abraçar-te. Són molts anys d'amistat, de compartir i viure coses meravelloses juntes i també moments difícils. Gràcies per tant, amiga».

D'altra banda, els amics i els seguidors d'Ana Obregón també han volgut felicitar-la per aquest nou guardó.

«Ana, pensa que has pogut aconseguir el desig d'Aless, la Fundación Aless Lequio. Sempre serà present. Gràcies per ser tan generosa. Que orgullós estarà de la seva mami», ha escrit un dels seus seguidors.

«Et mereixes aquest premi més del que creus. Per la teva lluita incasable contra el càncer i per les ganes de seguir ajudant els altres a través de la Fundación Aless Lequio. Aquest cor solidari que tu tens es mereix moltíssims premis. En aquest món necessitem més gent com tu».

▶️ Vídeo del dia