José Ortega Cano a un photocall

José ortega Cano i la baralla que demostra la vertadera intenció de la seva hereva

Ortega Cano i la seva filla s'han retrobat amb Ana María Aldón a Costa Ballena

Per fi, José Ortega Cano s'ha tornat a pronunciar davant dels mitjans. Després d'unes setmanes complicades en què va perdre els papers diverses vegades contra la premsa, l'extorero decidia no tornar a parlar públicament pel bé de la seva salut.

Tot i que aquesta era la seva intenció, la veritat és que és conscient que és summament difícil controlar-se perquè els periodistes l'amenacen constantment, a l'espera d'alguna confessió. Particularment, els mitjans estan desitjant saber si, finalment, es divorciarà de la seva dona, Ana María Aldón.

Mentre espera alguna revelació clau per part de l'entorn familiar, sembla que una persona s'ha avançat als fets. Una veïna de Costa Ballena no ha dubtat a explicar el que sap sobre tots el fet que està passant a l'entorn del torero. Per aquest motiu, Ortega Cano ha parlat públicament.

Primer pla d'Ortega Cano.
Ortega Cano, cada dia pitjor per la situació que viu a casa seva. | GTRES

 

José Ortega Cano ha parlat amb la seva filla de la separació

Fa uns dies, es va poder veure Ana María Aldón a Costa Ballena, on té la segona residència amb el seu marit. Això sí, apareixia sola i visiblement «molt fluixa», segons Omar Suárez. A més, el reporter de Sálvame també ha comentat que fins i tot «li costa centrar-se» i que «camina molt a poc a poc».

Mentrestant, Ortega estava a Madrid per assumptes laborals. Tot i això, aquest dijous, 11 d'agost, el vidu de 'La más grande' s'unia al complex turístic, on s'ha pogut retrobar amb la seva dona i amb el seu fill José María.

Només unes hores després, Gloria Camila també viatjava allà. A més, es va poder veure la jove recollint el seu pare amb cotxe per emportar-se'l a dinar amb uns familiars a Chipiona. Tot i això, el que semblava ser un moment tranquil i íntim, ha trigat poc a esvair-se en fer-se públics els testimonis dels que van estar a la ciutat gaditana amb ell.

«Ortega Cano estava distret, com si no hi fos, no participava a la conversa», revelaven. «Gloria Camila era la que més parlava sobre Ana María i la separació, gesticulava molt amb les mans. Tots tenien cares serioses».

De fet, bona prova que la reunió va ser bastant tensa va ser quan Ortega va tornar a casa seva i va tenir una altra petita topada amb la premsa. «Això és una vergonya! No teniu vergonya», ha cridat als periodistes. «Esteu dient barbaritats, vinga ja, home!», esclatava nerviós i enfadat.

«No tenen vergonya, vostès els primers i després els altres. Adeu!», deia. Tot i això, aquestes paraules no només anaven dirigides als mitjans, sinó també a una veïna que s'havia dedicat hores abans a parlar alt i clar del matrimoni.

Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa
Ortega Cano ja no pot més amb la situació que està vivint aquests dies | GTRES

 

La veïna «traïdora» d'Ortega Cano

I és que Ana, que viu al davant de l'àtic de la parella, va assegurar que Ana María AldónJosé «manipulat» i que és «molt prepotent». Sens dubte, amb les seves declaracions s'ha pogut demostrar que l'exsupervivent no li cau gaire bé. D'altra banda, també ha garantit que la mare de Gema Aldón està «preparant una exclusiva, però no ho pot dir perquè ho té prohibit».

Això sí, per a José Ortega només va tenir bones paraules, ja que el va titllar de ser un «tros de pa» i un home molt «senzill que saluda tots els veïns». Tot i això, la veïna té clar qui té la culpa en aquesta crisi matrimonial: el mateix pare de José Fernando.

«Perquè mai no s'hauria d'haver casat mai amb aquesta dona. Ortega Cano la va pifiar, perquè va substituir Rocío amb aquesta dona. No ho hauria d'haver fet mai», es justificava.

Com calia esperar, aprofitant la seva intervenció, també li van preguntar per Gloria Camila , concretament, si la jove està tan pendent del seu pare com ha dit diverses vegades. «Ve aquí de passeig, es banya a la piscina i se'n va. Res més.», va respondre.

L'esperat retrobament familiar

No hi ha dubte que a mesura que va transcorrent el temps, la situació entre José Ortega , Ana María Aldón i Gloria Camila cada cop es torça més. Durant les poques hores que tots tres han estat junts a Costa Ballena, s'han pogut reunir.

D'aquesta manera, el més segur és que s'hagi produït la trobada més esperada entre la dissenyadora i la influencer, que feia setmanes que no tenien contacte segons els rumors. Voldrà la jove fer les paus amb la seva encara madrastra abans de començar a concursar a Pesadilla en el Paraíso?

O haurà participat, una vegada més, en les decisions del matrimoni respecte a la possible ruptura? Sens dubte, només el temps dirà què passarà amb aquesta parella tan mediàtica.