Anabel Pantoja

Anabel Pantoja revela els seus sentiments especials per un altre famós, i ja van tres

Les relacions d'Anabel Pantoja continuen fent-la la dona del moment

Anabel Pantoja és la dona del moment, malgrat no haver guanyat Supervivientes. El reality de supervivència de Telecinco ha servit a la neboda d'Isabel Pantoja per reafirmar el seu potencial com a personatge del cor. La veritat és que pocs apostaven per ella en un concurs tan dur com aquest. L'altra vegada que va participar, va abandonar pocs dies després, incapaç d'aguantar tant de temps sense menjar i en condicions extremes.

En aquesta ocasió, esdevenia un dels fitxatges estrella de l'edició. A més, viatjava a Hondures deixant un gran compte pendent a Espanya. Separada d'Omar Sánchez després de quatre mesos de matrimoni, deixava entreveure que volia donar una segona oportunitat al canari.

Anabel s'anava fent més forta al concurs i demostrava ambició i ganes, en tots els sentits. Es convertia en la veritable protagonista del reality començant una relació amb Yulen Pereira. L'esportista i ella començaven tímidament a flirtejar, per acabar intimant sota un edredó.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja, al punt de mira per la seva situació sentimental | Telecinco

Els dubtes sobre si aquest amor era (i és) real continuen perseguint Anabel que, tan aviat com va arribar del reality, va anar a un programa amb el seu ex. També l'hem vist ja en una portada, mostrant que el seu idil·li amb Pereira no és tan meravellós com sembla. Tot i això, val a dir que ara es troben a Egipte de vacances.

D'altra banda, la família de Yulen no vol que Anabel entri a la seva família. La veuen com un personatge televisiu que té com a única aspiració la fama i tot el que comporta. Tot i això, està demostrant capacitat de supervivència i visió de negoci.

El seu pas per Supervivientes li ha aportat uns ingressos de gairebé 200.000 euros. A això cal sumar-hi que ha cridat molt l'atenció amb exclusives, posats i programes de televisió. Anabel va a per totes, cosa que també sap el seu actual millor amic.

▶️ Vídeo del dia

 

Anabel Pantoja se sincera sobre la seva relació amb Alejandro Nieto

Anabel Pantoja no va guanyar Supervivientes, però es va fer molt bona amiga d'un altre home, a més de Yulen. És Alejandro Nieto, el guanyador d'aquesta edició. El xicot de Tania Medina i Anabel van entaular una bona amistat a la recta final de l'edició.

Tots dos van quedar sense les seves parelles a l'illa i es van convertir en el seu màxim suport. Ara que tots ja són fora, gaudint de l'estiu i aclarint els seus sentiments respecte al seu entorn, s'ha especulat sobre la seva relació real.

Qui ha llançat aquest rumor ha estat Miguel Frigenti a Sálvame, assegurant que veu una tensió no resolta entre tots dos. Alejandro, que està sortint amb Tania Medina, ho ha negat, encara que Charo Vega, una altra de les concursants, ha assegurat que «si no hi hagués estat Tania, el concurs hauria acabat de manera diferent».

Anabel, que malgrat trobar-se a Egipte amb Yulen segueix de prop el que està passant a Espanya, ha esclatat. Està farta que es parli d'aquests termes i, a través d'un missatge a Lydia Lozano, ha donat la seva versió dels fets.

Assegura que veu Alejandro «com el meu germà» i que «em recorda molt el meu cosí Kiko. Falta que es pensi que volia anar-me'n al llit amb Rubén o Matamoros».

La cosina d'Isa P. assegura que «no puc més, sembla que sóc una qualsevol», alhora que afirma que «fem molts plans tots quatre», en referència a Tania, a Alejandro, a Yulen i a ella. De fet, se'ls ha pogut veure junts en una llotja VIP del festival Puro Latino.

Anabel Pantoja, Yulen Pereira, Tania Medina i Alejandro Nieto en un concert
Anabel Pantoja ha compartit una nit de festa amb Alejandro, Tania i Yulen | INSTAGRAM (@YULENPEREIRA)

Anabel es queixa, però sap que aquestes polèmiques sentimentals són les que li donen projecció mediàtica. És evident que, sense les hores que li dediquen a la televisió, no tindria la repercussió que té a les xarxes socials.

En el fons, està encantada de ser la protagonista del moment. Omar, Yulen, Alejandro, el cambrer José María Escribano... que no pari la festa.