Foto d'Ana Obregón

Ana Obregón obligada a partir peres amb una persona per deixar de patir

Ana Obregón té clar que és el millor per a la seva salut

Ana Obregón no acaba de superar el duel després de la mort d'Álex Lequio i la posterior pèrdua dels seus pares en menys de tres anys. Ara, la presentadora i actriu ha pres una decisió de pes i s'ha vist obligada a trencar amb una persona que estima molt.

L'actriu no és de pedra i li ha fet molt de mal a l'ànima el pas que ha fet una dona que aprecia des de fa anys. És cert que ja han passat dos anys i mig des que Álex Lequio va morir a causa d'aquest càncer pel qual va lluitar tant, encara que finalment va perdre la batalla.

Avui recordem que el jove mantenia una relació amb la seva xicota d'aquell moment, Carolina Monje. I malgrat el gran afecte que es tenien, la catalana va decidir refer la seva vida després de morir Lequio. Així doncs, va conèixer un noi amb qui ha decidit comprometre's fa uns dies.

Ana Obregón decideix trencar amb ella per no fer-se més mal

Carolina Monje va començar a sortir amb l'empresari Alejandro Lopera i la jove, tot i mantenir un perfil baix a les xarxes socials, no podia esperar més temps. En tot aquest camí en què ha estat amb ell, sabia que la relació havia d'avançar i s'ha consolidat de la millor manera.

Ana Obregón al 'photocall' de la gala Elle
Ana Obregón ha pres una ferma decisió amb la nora del passat | Europa Press

Això sí, tant de mal li ha fet la notícia del compromís que Ana Obregón ha pres distàncies amb ella. En concret, la seva decisió ha estat deixar de seguir-la a les xarxes socials.

I és que no vol veure el dia a dia d'una dona que va fer tan feliç el seu fill i amb qui tants projectes tenia. Però aquestes il·lusions es van veure truncades per un maleït càncer que va acabar amb la vida del seu fill.

Ana Obregón deixa de seguir a les xarxes la seva exnora

Tot i que Ana Obregón va tallar en sec una vegada va assabentar-se de la notícia, totes dues continuen tenint certa vinculació. Recordem que quan la jove va llançar la seva firma de moda amb el seu propi nom, Obregón en va estar molt pendent. I encara segueix el perfil empresarial de la seva exnora.

Imatge de Carolina Monje i el seu xicot Alejandro Lopera anunciant el seu compromís
Ana Obregón confirma que la jove s'ha compromès | Instagram

Això sí, no vol dir que al compte personal de Carolina Monje, la catalana ja no tingui com a seguidora Ana Obregón. Per contra, Carolina sí que ha continuat veient totes les publicacions de la presentadora perquè no l'ha deixat de seguir. Fins i tot alguna vegada interacciona amb un 'like' o deixant certs comentaris a les fotografies que apareix Ana amb el seu fill.

Ana Obregón no aguanta veure com s'han compromès

Per si no n'hi hagués prou, mantenint el respecte per qui va ser el seu xicot, Monje no ha esborrat cap de les fotografies en què sortia al costat d'Álex Lequio.

La veritat és que al seu mur d'Instagram es poden veure diverses instantànies de quan eren feliços, encara que ara la vida de la dissenyadora ha canviat de manera radical.

Foto de Carolina Monje i Álex Lopera
Carolina Monje ha publicat diverses imatges amb el nou noi | INSTAGRAM (@CAROLINAMONJE.V)

Malgrat tot, Ana Obregón vol centrar-se fonamentalment en el nou any i les Campanades que tornarà a protagonitzar a La 1 de Televisió Espanyola. Només dos anys després que aparegués amb Anne Igartiburu en una cita més que especial per a ella.

Sí, perquè va ser l'any 2020 quan el seu fill Álex va morir cap al mes de maig. Llavors, l'actriu va fer un discurs tan emotiu per acomiadar l'any que era difícilment inigualable aquesta nova ocasió.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp