Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska.

Mario Vaquerizo i Alaska descobreixen la data que canviarà el seu 2023

La nova data que ha marcat Mario Vaquerizo i Alaska

Fa uns mesos va saltar la notícia que RTVE havia decidit afegir un nou format a la plantilla per a aquest Nadal. Un programa que ha comptat amb la col·laboració d'Alaska, exitosa cantant i dona de Mario Vaquerizo.

I és que l'actriu ha estat l'encarregada de presentar Benidorm Fest Stars, la nova proposta de la cadena. Es tracta d'un especial que ha reunit tots els participants de Benidorm Fest 2022, com una manera d'homenatjar aquests artistes. En aquesta gala, els cantants recordaran les cançons amb què es van presentar i, en el cas d'alguns, també s'atreviran a presentar els seus darrers èxits musicals.

El que pretenia RTVE amb aquest espai era donar més publicitat a aquest festival, ja que recordem que a partir d'ell s'escull el futur/a representant d'Eurovisió. Per descomptat, el projecte presentat per la dona de Mario Vaquerizo prometia que fos tot un èxit en aquestes dates especials.

Tot i això, encara que la cadena ja ho tenia tot preparat per a la seva gran estrena, de manera sobtada, ha decidit fer un canvi d'última hora. I és que s'ha endarrerit la data de la seva emissió per un motiu clar.

Primer pla de Mario Vaquerizo
Mario Vaquerizo ja en coneix tots els detalls | GTRES

La dona de Mario Vaquerizo, afectada pel canvi de plans de RTVE

Se sap ben bé que en els darrers anys, Alaska, la dona de Mario Vaquerizo, ha estat molt centrada en la seva faceta a la televisió. La veritat és que la cantant ha arribat a treballar per a una gran quantitat de cadenes de la petita pantalla: Telecinco, Antena 3 i, sobretot, La 1.

En concret, en aquest darrer, l'empresària ha participat en diversos formats. Entre ells, Lazos de sangre, espai en què ha exercit de col·laboradora i Cine de barrio, on va ocupar el lloc de presentadora.

Però, sens dubte, un dels seus èxits més importants dels últims temps ha estat presentar un dels certàmens més reeixits de la cadena: Benidorm Fest 2022. Un format que es va crear amb l'objectiu d'escollir la cançó espanyola que anés a participar en el proper festival d'Eurovisió.

Des d'un primer moment, aquest espai va ser tot un encert a la plantilla de RTVE, ja que va aconseguir enlluernar tots els teleespectadors i veritables fanàtics del concurs televisiu. D'aquí es va escollir l'artista que representaria Espanya a Eurovisió 2022: Chanel.

La cadena, en aquests moments, està planejant al detall Benidorm Fest 2023 per aconseguir el nou representant del festival d'aquest proper any. Tanmateix, abans que s'estrenés l'esmentat certamen, la dona de Mario Vaquerizo es va tornar a posar en el paper de presentadora quan va gravar Benidorm Fest Stars.

Al principi, aquest nou format anava a veure la llum aquest dilluns passat, 26 de desembre, però, un canvi d'última hora ho va acabar canviant tot. I és que la dona de Mario Vaquerizo va ser testimoni que RTVE va preferir emetre MasterChef Navidad.

Arran d'això, es va plantejar la pregunta següent: quan s'estrenarà el festival presentat per Alaska? Doncs tal com s'ha conegut, finalment, el format s'emetrà dimecres que ve, 4 de gener, a partir de les 22.05 hores.

Primer pla d'Alaska
La dona de Mario Vaquerizo és la presentadora estrella d'aquest certamen | GTRES

Els artistes que participaran a Benidorm Fest Stars

Alhora, també ha sortit a la llum qui han estat els artistes que han passat pel certamen presentat per la dona de Mario Vaquerizo. D'una banda tenim Varry Brava, Marta Sango, Xeinn, els integrants d'Unique, Azúcar Moreno, Javiera Mena i Sara Deop.

De l'altra, es troben Luna Ki, LasTanxungueiras, Gonzalo Hermida, Rayden i, com s'esperava, Chanel, la representant d'Espanya d'Eurovisió 2022. Això sí, ni rastre de Rigoberta Bandini, que no va poder gravar la seva actuació per a la gala perquè estava de gira.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp