Primer pla de Concha Velasco amb ulleres i els llavis vermells

El fill de Concha Velasco revela si la seva mare vol seguir lluitant

Concha Velasco haurà de romandre ingressada

Concha Velasco va prendre una decisió que va canviar la seva vida per sempre: instal·lar-se en una residència per no dependre dels fills. Necessita atenció constant perquè no pot caminar sola i la seva família va pensar que estaria més segura en un centre especialitzat. Tot anava bé fins que un conegut mitjà va anunciar que havia recaigut: està ingressada en un hospital.

Manuel, el fill de Concha Velasco, ha concedit unes declaracions per revelar si la seva mare vol continuar lluitant. Afortunadament, la resposta és afirmativa: sí, per sort podrem gaudir de la dama de la interpretació durant molt de temps. Reconeix que està «fràgil i molt delicada», però garanteix que té força per continuar lluitant per la seva salut.

Segons les explicacions del seu fill, Concha vol continuar lluitant perquè «està molt bé d'ànims» i no ha perdut l'esperança. Per a ella és dur passar les festes nadalenques a l'hospital, però sap que, si s'esforça, rebrà aviat l'alta. De moment ha de passar allí la nit de Cap d'Any, encara que, si tot continua en ordre, podrà tornar a la seva residència la setmana que ve.

Manuel Velasco i Concha Velasco.
Concha Velasco està rebent bons consells. | Catalunya Diari

Manuel ha declarat que Concha ha decidit lluitar per la seva salut perquè s'ha adonat que hi ha llum al final del túnel. «Passarà la nit de Cap d'Any a l'hospital i, depenent de la seva evolució, podrà ser donada d'alta la setmana que ve». Tota la seva família l'està acompanyant en aquests moments durs, ningú esperava que el tractament anés a fallar en aquest moment.

Velasco és a les millors mans i viu envoltada de professionals que van aconseguir controlar els seus problemes de salut. Alguna cosa ha fallat i ha hagut de demanar ajuda, però sap que la situació està sota control i que aviat podrà reprendre la vida. No ha perdut els seus costums: va al teatre cada cap de setmana perquè és la seva gran passió i entreteniment.

Concha Velasco ha mobilitzat la seva família

Segons les paraules de Manuel, Concha ha aconseguit que tots els seus fills i nebots es personin al centre mèdic. Estan preocupats per ella, però ara saben que ha decidit continuar esforçant-se per tirar endavant. El fill de l'artista ha revelat que vol continuar lluitant perquè s'ha adonat que la solució és simple i senzilla.

Muntatge Concha Velasco i els seus dos fills
Concha Velasco gaudeix del suport dels seus fills. | Catalunya Diari

Velasco sempre ha viscut envoltada d'amor, per això no s'ha sorprès de veure la preocupació dels seus éssers estimats. «Tota la nostra família, que és nombrosa i espectacular, estem donant-li suport en aquest nou ingrés». Els seguidors de l'actriu estan seguint de prop totes les novetats, desitgen que es recuperi com més aviat millor i que trenqui el silenci.

L'exdona de Paco Marsó podria emetre un comunicat quan estigui millor per aclarir la seva situació. Sempre ha portat la transparència per bandera, per això la seva relació amb la premsa ha estat tan bona. No seria estrany que parlés per confirmar que ha superat la recaiguda i que continuarà avançant com només ella sap.

Concha Velasco ha creat escola

Concha, també coneguda com a gran dama de la interpretació, s'ha guanyat el seu lloc a pols. Moments com aquest li serveixen per adonar-se que és estimada i respectada per tothom. És impossible trobar algú que en parli malament.

Per sort, Velasco està acompanyada i envoltada dels millors metges de Madrid. Aviat podrà dir que està recuperada. Ja ha fet el més important: no perdre la il·lusió.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp