Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Els pares d'Ana Obregón reben una altra mala notícia en el pitjor any

No corren bons temps per a la família

Ana Obregón està en un procés de la seva vida molt delicat, com també els seus germans i els seus pares que estan totalment destrossats. Després de la defunció del seu fill Àlex Lequio, l'actriu s'ha quedat totalment enfonsada i més després de conèixer una nova mala notícia que afecta els seus pares.

Després d'uns mesos guardant dol, Ana Obregón es va armar de valor per comunicar que seria l'encarregada de donar les campanades a TVE al costat d'Anne Igartiburu. L'actriu vol dedicar aquest moment al seu fill, i segurament també als seus pares després d'haver rebut una mala notícia respecte als seus negocis.

Durant aquests mesos, Ana Obregón ha estat molt acompanyada per les seves germanes, i també per Alessandro Lequio, el pare del seu fill. L'italià ha anat a visitar-la amb la seva dona, María Palacios, en diverses ocasions. És clar que la vida els ha jugat una molt mala passada, la pitjor de totes. Per a ells la vida ha de seguir, Alessandro continua treballant a 'El programa de Ana Rosa', mentre que Ana Obregón de moment té entre cella i cella les campanades.

Lamentablement s'ha donat a conèixer un nou problema que incumbeix a la família d'Ana Obregón, concretament al seu pare, Antonio García. El pare de l'actriu va ser un dels promotors immobiliaris amb més èxit d'Espanya, motiu pel qual va pastar una important fortuna. Antonio García va aconseguir ser un veritable referent en aquella època, on el seu èxit va ser absolut i es va convertir en un gran home de negocis.

El pare d'Ana Obregón es va fer d'or gràcies als terrenys de La Moraleja, barri que avui dia és habitat per famosos. Segons explica 'Vanitatis', «Antonio va reservar una parcel·la per a ell i la seva família, on va construir diverses cases per tenir a prop als seus cinc fills: Ana, Celia, Amalia, Javier i Juan Antonio. Avui tots ells segueixen en el negoci familiar».

Grans pèrdues

Després de molts anys daurats va arribar la crisi, que també va afectar aquest negoci, ja que el seu sector va ser el més castigat per la profunda crisi econòmica. Després d'haver tingut en propietat diverses empreses, el negoci de la família s'ha reduït a dues empreses del sector immobiliari.

'Vanitatis' acaba de mostrar els comptes actualitzats d'aquestes dues empreses i les dades no són gens bones. Ara mateix això suposa una gran preocupació per a la família, concretament per als descendents d'Antonio García. La vida els està colpejant de manera injusta i una de les empreses, 'Promotorados SA', ha declarat pèrdues per valor d'un milió d'euros, una quantitat molt elevada.

'Vanitatis' ha donat a conèixer aquestes dades gens esperançadores per a la família García Obregón. Celia, germana d'Ana, és l'actual presidenta d'aquesta empresa i haurà de fer molts esforços per recuperar tot el perdut. Pel que fa a Ana Obregón, el citat mitjà ha explicat que l'actriu està desvinculada de la gestió de les empreses familiars, ja que només té un 10% de l'accionariat. Igualment estaria molt preocupada pels seus germans i pels seus pares perquè el negoci familiar de tota la vida està en perill.

Tot això suposa un nou cop per a la família en un any per oblidar. Pel que fa a l'altra empresa restant, 'Niesa Nova Immobiliària SA', tampoc arriben molt bones notícies, ja que la immobiliària perd gairebé dos milions i mig d'euros. No corren bons temps en el clan García Obregón, en el qual l'actriu alguna vegada ha mostrat a través de les seves xarxes socials imatges al costat dels seus pares i als seus germans. Ana Obregón ha estat molt vinculada a la seva família i precisament ara en aquests durs moments després de la pèrdua d'Àlex Lequio, l'actriu ha trobat en els seus el millor refugi possible.