Sonia Monroy amb una samarreta de la sel·lecció espanyola

La confessió de Sonia Monroy que ha deixat de pedra tot Telecinco

L'última expulsada de 'La Casa Fuerte' va patir molt

'La Casa Fuerte' està deixant molts noms propis, un d'ells és el de Sonia Monroy, l'última expulsada del 'reality'. La participant va entrar a 'La Casa Fuerte' amb la seva parella, Juan Diego. Una setmana després de la seva expulsió l'audiència va decidir que Monroy prengués el mateix camí que el seu noi. Abans d'abandonar la casa l'actriu va amenaçar de sortir, ja que no volia separar-se del seu marit, que va sortir expulsat una setmana abans.

L'actriu no ha tingut molta sort en aquest 'reality', precisament en la seva última gran aparició en televisió tampoc va tenir molta sort. L'any 2011, Sonia Monroy es va quedar eliminada de 'Supervivientes' a les portes de la final. És cert que és tot un èxit arribar tan lluny, però per ella va ser un fracàs quedar-se tan a prop del triomf.

Molts recordaran la imatge de Sonia Monroy desplomant-se a terra després de sentir que havia estat expulsada i així, l'actriu va ser carn de 'memes' i de moltes mofes. Aquella probablement va ser l'època més popular de l'artista. Després d'això va decidir creuar el toll, motiu pel qual no l'hem vist molt per Espanya i allà va conèixer la seva parella, 20 anys més jove que ella. La vida de l'artista ha patit molts alts i baixos en els últims anys.

Ella sempre ha presumit d'haver rodat pel·lícules a Hollywood, fet que des d'Espanya qüestionen. Monroy ha estat objecte de burles i de mofes en molts programes de televisió. Amb la seva aparició a 'La Casa Fuerte' l'actriu esperava que el públic li donés una oportunitat per conèixer-la una mica més, però no ha pogut ser així i la seva aventura al 'reality' ha acabat.

La realitat és que malgrat aquesta curta aventura, Sonia Monroy sempre serà un dels personatges més emblemàtics, ja que mítics són els seus balls en televisió, així com les seves històries tan peculiars.

Sonia Monroy va pensar en el suïcidi

Malgrat que sempre intenti mostrar una faceta alegre, la vida de Sonia Monroy ha sigut molt dura. L'actriu ha estat molts anys passant moments realment durs, i un dels successos que ha marcat la seva vida ha estat la mort del seu germà. A 'Supervivientes' també va confessar que a causa de la seva tristesa durant un temps va pensar en suïcidar-se. Mentre l'actriu oferia la seva faceta més extravertida, en els moments d'intimitat s'esfondrava i són molt pocs qui es recorden d'això, però Sonia Monroy va patir molt.

Va arribar a pensar seriosament en el suïcidi, i això és una cosa molt dura. La mort del seu germà la va trencar per complet perquè tots dos estaven molt units. El testimoni de Sònia és realment esgarrifós, on l'actriu i cantant va explicar que se sentia molt culpable de la seva mort. L'exconcursant de 'Supervivientes' es va obrir en canal per explicar tot el que li va passar amb el seu germà.

Tot va començar una nit en què Sonia Monroy anava a obrir una discoteca. La cantant va trucar al seu germà perquè acudís al local per muntar la cabina de DJ. Fins aquí tot normal. «El més dur per a mi va ser que ell no volia venir i jo li vaig insistir perquè volia veure-ho tot muntat», va confessar visiblement molt emocionada. Segons va explicar Monroy, el seu germà va patir una caiguda en sortir de la discoteca i va perdre la vida.

«Ho vaig passar molt malament i per això vaig tenir la depressió que vaig tenir», va revelar a 'Supervivientes'. Des d'allò l'actriu sempre recorda aquell moment com una cosa molt tràgica, ja que se sent culpable del que li va passar al seu germà. «Quan va passar això del meu germà, vaig pensar a anar-me'n jo també», va comentar entre llàgrimes. «Vaig intentar matar-me dues vegades i a la tercera la meva mare em va dir que si ho feia, ella se n'anava darrere. Va ser això el que em va fer seguir endavant», va confessar al programa de Telecinco .