Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón parla de la malaltia per la qual va marxar i que l'ha deixat sense forces

Ana Obregón ha tingut una nova recaiguda emocional

Ana Obregón ha tornat a parlar de la malaltia que l'ha trencat en mil trossos i que li va prendre allò que més estimava al món. Fa unes setmanes, la socialité va tornar a les nostres vides per donar-nos una important notícia.

Tot succeïa quan va mostrar-se molt emocionada en assabentar-se que havia estat escollida per rebre el premi a la solidaritat de la Fundación Satélite, per la seva tasca dins de la Fundación Aless Lequio, en què lluita amb el càncer en joves i nens.

Ana Obregón plorant
Ana Obregón s'emociona en recordar la malaltia que va emportar-se el seu fill | GTRES

«Estic emocionada per aquest premi a la solidaritat que rebré de la Fundación Satélite durant una de les gales solidàries més importants d'Espanya per la seva meravellosa tasca humanitària», deia la biòloga.

Ara, i després de veure Ana Obregón visiblement més animada, sembla que ha tingut una petita recaiguda i tot apunta que ha estat per culpa d'un trist record que té en relació amb el seu fill.

Ana Obregón no pot evitar recordar el seu fill

Ana Obregón no ha pogut evitar emocionar-se en recordar un moment emotiu que va viure amb el seu fill fa uns anys. Aquest dimarts 13 de setembre, l'actriu ha triat novament les xarxes socials per parlar sobre la malaltia que va separar-la d'Aless Lequio.

I és que, malgrat que les últimes setmanes l'hem vist molt més animada, la veritat és que no hi ha ni un dia que no recordi el seu petit. A través del perfil d'Instagram, ha decidit publicar unes imatges amb el seu fill durant un dels seus viatges a Nova York.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón dedica unes paraules emotives a Aless | Catalunya Diari

S'hi pot veure mare i fill gaudint de tots els racons d'aquesta coneguda ciutat, però la realitat és totalment diferent. I és que, tal com explica la mateixa Obregón, la seva estada allà no va ser tan idíl·lica com sembla a primera vista.

«28 mesos sense tu. Te'n recordes d'aquestes fotos Aless? Les vam fer tal dia com avui, el 13 de setembre de 2018, a Nova York. Feia 7 mesos que lluitaves amb coratge i un somriure contra el càncer. 30 sessions de químio, 30 de radioteràpia, i centenars d'hores d'hospital», escriu al 'post'.

«Jo només et subjectava la mà, admirant cada segon de la teva valentia», va continuar relatant Ana Obregón abans de revelar el motiu real que s'amaga darrere d'aquestes instantànies.

«Si mires aquestes fotos semblen una mare i el seu fill feliços en un viatge de plaer a Nova York, sopant al nostre restaurant favorit. Però no, la realitat era una altra. Per fi ens deixaven tornar a Espanya, a casa, amb els nostres, per acabar el tractament», revela.

Per acabar el 'post', la reina dels posats estiuencs va voler mostrar, una vegada més, el seu dolor després de la mort de l'«amor de la seva vida». «Aquí segueixo sense tu, afegint mesos a la teva absència. Amb un dolor que amb el temps augmenta amb una intensitat insuportable i un amor de mare que amb el temps es multiplica per infinit», concloïa.

▶️ Vídeo del dia

Ana Obregón rep el suport dels seus seguidors

Com calia esperar, els seguidors d'Ana Obregón no van trigar a donar suport a la socialité en aquests moments tan durs. «Un petó enorme, Ana i un altre per al cel on hi ha un àngel anomenat Aless. Molta força, ell et cuida des del cel», li escrivien.

«Gràcies per explicar-ho tan clar… Només qui ha perdut un fill sap que amb el temps el dolor és més gran», va escriure un altre dels seus fans.

Primer pla de Ana Obregón
Ana Obregón rep una onada de missatges de suport | GTRES

Però no només persones anònimes han enviat un missatge de suport a la biòloga. L'actriu Lidia San José Segura també ha volgut donar ànims a la seva companya de professió.

«Em parteix llegir-te, Ana. L'única cosa bona que veig d'aquesta situació és tot el que estàs fent amb la fundació per invertir en investigació. Un petó molt gran i gràcies per això. Saps que molta gent t'estimem i admirem», li escrivia.