Primer pla de Gema López.

Gema López sap que ell vol tornar a casa perquè s'ha quedat amb ganes de més

Gema López és conscient que la tornada pot marcar un abans i un després

Gema López ja sap que un dels grans col·laboradors de Sálvame està a punt de tornar després d'unes llargues vacances, si més no accidentades. El cas és que Jorge Javier fa molt de temps que està fora de Telecinco, però tot el que és bo arriba al final s'acaba.

El català és conscient que, en uns dies, s'haurà de posar al capdavant una temporada més del programa de La Fábrica de la Tele.

Jorge Javier Vázquez
El presentador va haver de ser ingressat en un hospital del Perú | @jorgejaviervazquez

Durant les vacances d'estiu, el presentador català ha explicat detalladament com han passat l'estiu.

La veritat és que tot i que les últimes setmanes se l'ha vist feliç gaudint d'un safari a Botswana, els dies previs va passar per serioses dificultats al Perú. I és que la seva salut va preocupar els seus després d'haver d'ingressar a un hospital a causa del mal d'altura.

Gema López ja sap quan tornarà al plató

A més, abans de passar-s'ho d'allò més bé a l'esmentat safari, al company de Gema López li van perdre la maleta a l'aeroport. Va tenir aquest contratemps quan es desplaçaria fins a Botswana.

Primer pla de Gema López.
Gema López és conscient que torna en uns dies | Telecinco

En les últimes hores, Jorge Javier ha utilitzat les xarxes socials per anunciar tota l'audiència que està a prop de tornar. Aquest ha donat la data concreta del seu retorn al plató de Telecinco.

El comunicador català ha compartit un breu vídeo al vostre compte d'Instagram. En aquest explica que el pròxim dilluns 19 de setembre ja estarà novament amb Gema López i la resta de col·laboradors de Sálvame.

Jorge Javier ha deixat clar que malgrat que s'incorpora unes setmanes més tard del que és habitual al seu lloc de treball, aquesta data de tornada ha estat acordada amb els seus caps. I no hi ha hagut cap problema per arribar a aquest acord.

«Tinc moltíssimes ganes de tornar a compartir una altra vegada un munt de moments amb vosaltres. Torno el 19 perquè és la data que havia pactat amb la cadena. No perquè hagi suspès la meva volta o per l'ensurt del Perú», ha confessat.

Jorge Javier anuncia la data de tornada després de les vacances

«Torno més gros. Després d'un mes i mig de vacances, què voleu? Torno més gros, així que podeu començar a assajar qualificatius. M'encantaria hipopòtam, perquè jo, des que he vist hipopòtams de prop, no crec que sigui un insult», ha dit Jorge Javier.

Jorge Javier amb un vestit jaqueta fúcsia
El comunicador tornarà molt aviat | Catalunya Diari

El presentador també ha explicat que, per fi, sap del parador de la maleta i la tindrà a Madrid en pocs dies. «Necessito fer-me les ungles que s'acosta un lleó i fuig, depilar-me per tot que semblo Platero, petit i pelut... Tinc moltes ganes de veure-us!», ha acabat dient.

▶️ Vídeo del dia

A Twitter, el presentador també ha revelat quan es produiria la tornada als platós. I ha estat igual de clar a l'hora de dir a tots els seus seguidors que està desitjós de tornar a conduir el programa, com fa els últims 13 anys.

«Torno nou, soc un altre»

A més, en una curiosa foto amb diversos filtres, podem veure Jorge Javier amb uns pòmuls que no s'ajusten a la realitat i amb un volum exagerat dels llavis. «Torna nou, soc un altre», feia broma.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
Jorge Javier torna a 'Sálvame' el pròxim dilluns 19 | Mediaset

Tot just anunciar-ho, molts dels seus seguidors li han respost amb missatges d'alegria al saber que tornarà de manera imminent. I tot després de deixar el programa a bones mans. Fins a tres presentadores de Sálvame s'han fet torns durant les vacances d'estiu en absència del català.

Adela González, Terelu Campos i María Patiño, acompanyades menys per Carlos Lozano, s'han dedicat a complir una missió. I no era una altra que no es notés que Jorge Javier estava de vacances.