Primer pla de José Antonio Canales Rivera

Canales Rivera deixa d'amagar el seu fill Pancho i assumeix que l'assumpte és delicat

El torero apareix amb el noi

Canales Rivera ha travessat un moment especialment delicat. I és que, el 26 d'agost passat, va patir un greu incident mentre torejava a Retuerta del Bullaque, a Ciudad Real. Durant aquest temps ha intentat refugiar-se en els seus, sobretot en els dos fills.

Canales mai els ha esmentat a la televisió i desitgen que segueixin sent personatges anònims. El major, de 17 anys, és conegut com a Pancho, mentre que Carmela compta amb 15. Tots dos són fruit del matrimoni amb María Carmen Fernández.

Canales Rivera, en ple procés de recuperació, ha volgut compartir amb els seguidors d'Instagram una foto molt especial. En aquesta apareix amb el jove, que hi guarda una gran semblança. De fet, es pot apreciar que ha fet l'estirada i ja és tot un home.

En la seva publicació explicava que «després d'una setmana intensa, una estona de descans i tranquil·litat per afrontar el poc o el molt que ens queda. Gràcies, equip», va escriure el col·laborador de Sálvame. En aquesta instantània apareixia amb el menor al costat de la piscina creuant les mirades.

Es tracta, llavors, d'una bona mostra que estan gaudint dels darrers dies d'estiu i que procuren recuperar el temps perdut. A més, al llarg de l'any resultarà més complicat que coincideixin davant dels diferents compromisos de Canales.

D'altra banda, no dubta a fer servir les xarxes socials per demostrar als seus fills tot el seu amor. En una ocasió es va recordar del noi per felicitar-lo. «Molt orgullós de veure't evolucionar i avançar com a fill, net, amic, però, sobretot, com a persona», va dir.

Canales Rivera
Canales Rivera mostra el secret del seu fill | Europa Press

Són moltes les persones que confirmen la semblança física. De fet, Rivera es va atrevir a fer broma amb això fa un any i va compartir una foto dels dos junts on preguntava: «Som pals o som estelles?».

Com es pot veure, pare i fill intenten compartir moltes estones junts. Així mateix, unes setmanes abans va assenyalar que havia gaudit d'«un estiu diferent, però amb uns companys de viatge immillorables».

Però per a Canales Rivera no tot és felicitat perquè, fa uns dies, es quedava de pedra al seu programa després de sentir el seu oncle Antonio. Assenyalava que estava «gelós» del seu cosí Francisco i que buscava polèmiques per continuar anant a la televisió.

Antonio va assenyalar que tant Francisco com Cayetano van acabar triomfant al món dels toros. Per part seva, el tertulià de Sálvame «es va quedar enrere».

Segons el seu oncle, «ell creia que els seus cosins tenien dret a ajudar-lo i no tenen obligació. Són paios extraordinaris i aquest xaval sembla que té gelosia, a la vida cal ser educat», ha apuntat.

Creu que el que busca Canales Rivera és generar polèmica i provocar Francisco perquè «es capgiri contra ell». Sí, perquè així tindria garantit el seient a Telecincodurant un bon temps.

▶️ Vídeo del dia

Canales Rivera li contesta

Canales estava atònit davant de tot el que havia sentit. «No entenc res», va apuntar. Ha recordat que ell «mai» va demanar res a ningú per prosperar a la seva carrera taurina.

Foto de Canales Rivera i Fran Rivera
Francisco amb el seu cosí Canales Rivera en una plaça | GTRES

Canales ha explicat que les declaracions d'Antonio li havien fet «molt de mal», sobretot perquè entén que el menysprea. Mentre que es refereix als seus cosins de «paios extraordinaris», s'hi dirigeix com a «aquest xaval».

Va dir al programa en què col·labora que «aquest xaval ha estat més honrat, més treballador, més lleial i més fidel que ell». I va afegir que «no em va fer cap favor, no sé si és conscient de les coses que diu».

Canales Rivera ho interpreta com «un pols cap a mi, sabent que callaré». Va admetre que «no diré res més perquè si per alguna cosa valc, és pel qual no dic». Així doncs, de moment prefereix guardar silenci i no revelarà els draps bruts de la família.