Primer pla de Victòria Frederica.

Tot el que se sap sobre l'estat i l'operació de Victòria Frederica

Victòria Frederica ha estat ingressada d'urgència

Victòria Frederica ha donat un gran ensurt a la família reial. La filla de la infanta Elena i de Jaime de Marichalar ha estat operada d'urgència i tots els mitjans de comunicació estan expectants. Va ser dissabte passat quan Victòria va fer venir una ambulància al seu propi domicili que la va traslladar de manera immediata a l'hospital.

Acabats de fer els 22 anys, la 'royal 'més influencer va haver de ser ingressada i operada de manera imminent. Patia un dolor enorme a la zona abdominal que va requerir una intervenció quirúrgica d'urgència. El diagnòstic va ser clar: Victòria patia una peritonitis.

Victòria Frederica i el seu alarmant ingrés a l'hospital

Victòria Frederica de Marichalar mai va pensar que la festa pel seu 22è aniversari acabaria amb ella a urgències i sent intervinguda. I és que, el passat nou de setembre, la neta més gran de l'emèrit es trobava de celebració i la vam poder veure fins i tot assistint a les corregudes de toros.

Tot i això, no va ser fins diumenge quan la filla de la infanta Elena va començar a sentir uns dolors molt intensos a la zona abdominal. Victòria Frederica era al seu domicili i va trucar a una ambulància perquè vingués immediatament.

Minuts després, va ser traslladada a l'hospital on li van diagnosticar una peritonitis. Ràpidament va ser operada d'urgència i dimarts, 13 de setembre, encara estava ingressada a l'hospital. Va rebre l'alta hores després.

És la primera vegada que Victòria passa per un problema de salut, ja que durant tota la seva vida no se n'ha conegut cap altre contratemps.

Victòria Frederica
Victòria Frederica va acabar el seu aniversari ingressada a l'hospital | EUROPA PRESS

Aquest any ha estat ple d'emocions per a la neta de Joan Carles, que va acabar trencant la seva relació sentimental amb DJ Bárcenas. A més, s'ha proclamat la primera influencer amb ascendència monàrquica i prepara el seu salt oficial com a model.

Durant aquest estiu, ha estat una de les assídues a les festes amb més renom, sent la seva cita amb els bous una mica imprescindible. La seva última aparició pública va ser als toros per assistir a una de les feines del seu amic Roca Rey,  amb qui cada cop està més unida. Tant, que el jove li va dedicar un dels bous de la tarda. Això va passar hores abans que hagués de ser ingressada d'urgència i operada de manera immediata.

Victòria Frederica ja és a casa

Victòria Frederica ha tornat a la tranquil·litat de casa després de rebre l'alta dimarts passat. Han estat uns dies molt intensos per a la germana de Joan Froilà i ara necessita repòs i calma, ja que fonts asseguren que està «bastant adolorida».

Tot i que no ha transcendit la part mèdica, el fet que ja no estigui ingressada indica que l'operació va ser un èxit. Ara només li queda acabar de recuperar-se per reprendre els seus assumptes pendents.

Aquest contratemps de salut va ser un tancament de la temporada estival que Victòria no s'esperava, però que, sortosament, ha acabat bé.

Tot i això, pel que ha passat, s'ha de centrar en la seva recuperació. Per tant, la seva assistència a la desfilada de Pedro del Hierro no ha estat confirmada. Avui, dijous, la jove hauria de ser present a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid.

Victòria Frederica i Tomás Páramo
Victòria Frederica no podrà assistir a la desfilada de Pedro del Hierro | INSTAGRAM (@TOMASPARAMO)

Era una de les convidades estrella del dissenyador, però a la llista final de convidats no surt el nom de Victòria Frederica. Per això, se suposa que no podrà assistir-hi. Sí que ho faran alguns dels seus amics com María García de Jaime i Tomás Páramo, amb qui també se la va relacionar.

▶️ Vídeo del dia

Caldrà esperar per tornar a veure la filla de Jaime de Marichalar a la catifa vermella enlluernant amb els seus estilismes completament recuperada.