Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat adverteix que no està disposat a seguir si ells no el respecten

Prat perd els papers després del que ha passat en ple directe

Joaquín Prat és un professional de la televisió respectat per tothom. La veritat és que s'ha guanyat el lloc al programa que presenta des de fa anys a Telecinco, cada matí de dilluns a divendres.

La seva trajectòria a la televisió no es posa en qüestió i el bo de Joaquín Prat és un veterà en aquests combats. Sap manejar com ningú els directes i poques vegades perd els papers, cosa que sol ser molt habitual en els programes de Telecinco, com és el cas de Sálvame.

La veritat és que aquests dies d'espera fins que torni, d'una vegada per totes, Ana Rosa Quintana després de 10 mesos allunyada per culpa del càncer, no són fàcils. Són jornades complicades per a Joaquín Prat i la resta de treballadors de El programa de Ana Rosa, que es moren de ganes per veure la tornada de la seva cap.

Joaquín Prat: gran protagonista del matí a Telecinco

Saben que Ana Rosa és a punt d'arribar i cada dia que passa és un dia menys perquè tot torni a la normalitat. A ,és, cada professional ocuparà el lloc que se li havia assignat abans que la periodista ho hagués de deixar tot.

Joaquín Prat
Joaquín Prat és un professional que s'ha guanyat el respecte de l'audiència. | GTRES

Aquest matí de dimecres, el programa ha començat de forma molt intensa i Joaquín Prat n'ha estat el protagonista a causa de diferents anècdotes. En primer lloc, ha cridat l'atenció la floreta que aquest ha enviat a la seva companya Patricia Pardo al cap de pocs minuts d'iniciar-se l'espai matinal.

A més, tampoc ha passat desapercebut el moment en què Prat ha perdut els nervis i ha hagut de posar ordre a la taula política del programa. Per si no n'hi hagués prou, el veterà presentador fa uns dies que pateix de la gola i, al final del matí, acusa estar tantes hores parlant davant de les càmeres.

L'anècdota que diu moltes coses de Joaquín Prat

Sobre la seva anècdota amb Patricia Pardo, tots dos han començat el programa d'avui parlant de les notícies del dia. En aquest cas, a Prat li ha cridat molt l'atenció la roba que lluïa la periodista gallega. Un vistós color verd a què ha fet referència Joaquín. «Que bé et queda el verd, estimada», li ha deixat anar a la parella de Christian Gálvez.

La resposta de la periodista ha estat la següent. «A mi no m'agrada gaire el verd. Com diu el refrany, qui de verd es vesteix a la seva bellesa s'atreveix», ha sostingut. Així doncs, Joaquín li ha respost que «qui de verd es vesteix, bonica es creu, no?». Aquesta ha estat una expressió molt encertada per afalagar com mai la seva companya. «No és que t'ho creguis, és que ho ets», ha recalcat.

Patricia Pardo i Joaquín Prat.
Joaquín Prat ha protagonitzat una anècdota curiosa en ple directe. | Europa Press

Prat diu prou i no aguanta que s'excedeixin

En aquell moment, s'ha demostrat el bon rotllo que tots dos tenen cada dia al plató de Telecinco. Saben que el bon ambient de treball és una de les claus de l'èxit del format d'Unicorn Content.

No obstant això, el que començava com un plàcid matí per al comunicador, tot girava 180 graus. Succeïa quan, en plena taula política, aquest ha hagut d'alçar la veu perquè tots els tertulians s'han posat a parlar alhora.

«Ei, enteneu una mica de televisió? No veieu que no esteu punxats? Que hi ha José Carlos, saludem-lo», ha renyat el periodista als contertulians abans de donar pas a un dels convidats del matí de dimecres.

▶️ Vídeo del dia