Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat deixa de dissimular i revela què va fer amb la reina Letícia fa anys

Joaquín Prat ha sorprès l'audiència explicant una dada inesperada de la seva relació amb la monarca

Joaquín Prat es troba al capdavant de El programa de AR des que Ana Rosa va deixar l'espai temporalment pel seu tractament contra el càncer. I la veritat és que ho presenta amb solvència i fins i tot amb 'mà dura' de vegades quan es formen conflictes a la taula política. Això sí, està molt més solt a la secció del cor en què les últimes hores ens ha sorprès.

El que ha passat és que ha revelat que té una anècdota interessant amb la reina Letícia quan ella encara no exercia com a tal. Ho ha fet deixant bocabadat tothom.

Joaquín Prat descobreix una cosa inesperada

L'expresentador de Cuatro al dia ha rebut a la secció Club Social el periodista Diego Losada. Aquest ha acudit al plató per donar detalls de l'especial sobre la dona de Felip VI que s'ha emès aquesta nit passada. Un especial titulat Felicidades, Letizia, amb qui s'ha fet un repàs per la vida en fer ara 50 anys.

Es tracta d'una producció, realitzada per Unicorn Content, amb la qual com el convidat ha dit «intentarem conèixer-la una mica més. I, en concret, aquesta altra cara que no veiem tant i ho farem preguntant a la gent que sí que la coneix. És a dir, a personalitats del món de la cultura, de la política, del periodisme...».

«Hi ha anècdotes molt interessants que ens diuen com és la Reina i com ha evolucionat en aquests últims 18 anys».

Aquestes paraules han fet que Joaquín hagi decidit prendre la paraula i ho ha fet per revelar una cosa inesperada. Ha dit: «Si m'haguéssiu trucat, et podria haver explicat una anècdota molt interessant».

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat ha deixat caure que ell té una anècdota interessant amb la Reina | Mediaset

Una confessió que ha portat Losada a intentar que Prat l'expliqués en directe, però aquest ha estat contundent. Per això ha manifestat: «No ho explicaré mai, per mi l'off de record és sagrat. El que jo faig amb la gent a l'esfera privada no ho revelaré mai».

▶️ Vídeo del dia

Diego ha tornat a insistir el presentador: «Escolta, ens has d'explicar aquesta anècdota». Però el germà d'Alejandra Prat s'ha mantingut en la seva idea: «No, mai, mai. Tampoc no hi ha res a explicar».

«La veritat és que jo l'experiència que he tingut amb la Reina abans de ser Princesa d'Astúries ha estat immillorable».

Joaquín Prat coneix més a fons Letícia

El company de Patricia Pardo gràcies a Losada ha pogut descobrir més detalls de l'especial sobre la dona de Felip VI. Un espai est on s'ha fet un repàs per la seva vida des que era una nena. Així, per exemple, s'ha revelat que amb només 12 anys tenia un programa de ràdio, ja que l'atreia el món de la comunicació.

De la mateixa manera, Joaquín ha vist que s'ha comptat amb personalitats del nostre país que la coneixen i han parlat d'ella. Aquest seria el cas de l'actual ministra d'Educació, Pilar Alegría, i de la cantant lírica Ainhoa Arteta, per exemple. Però també s'ha donat veu a figures que van formar part de la vida en el passat com una de les seves professores a la universitat.

El seu compromís amb el seu marit, la pressió mediàtica que ha patit i fins i tot els moments de rebel·lia que ha passat els últims anys també s'han analitzat en aquest especial. I, per descomptat, també la seva relació actual amb alguns membres de la família del seu marit com els sogres i les cunyades. Tot per poder donar a conèixer realment com és ella.