Ana Obregón amb mala cara

Ana Obregón revela plorant què ha fet amb els seus diners en l'últim moment

L'actriu ha confessat què pensa fer amb la suma econòmica que ha rebut

No hi ha dubte que Ana Obregón ha tornat amb més força que mai. Després de la tràgica mort del seu fill, Álex Lequio, l'any 2020, l'actriu sembla que a poc a poc va aventurant-se a participar en nous projectes professionals.

La veritat és que per a la biòloga va ser summament dura aquesta època de la seva vida perquè en tan sols un any de diferència va haver d'acomiadar-se de dues persones molt estimades. El seu fill va ser víctima d'un càncer, concretament d'un sarcoma d'Ewing, i la progenitora d'Obregón va morir pel seu delicat estat de salut.

Actualment, la presentadora està plenament centrada en la salut del seu pare i la carrera professional. De manera que, després de tres anys en què ella mateixa ha confessat que «li costa viure», finalment, s'ha sentit amb força per seguir endavant.

I no només ha tornat amb força als mitjans, sinó que també ha reprès la professió que la va portar a la fama: la televisió.

Ana Obregón plorant
La presentadora ha decidit tirar endavant| GTRES

Ana Obregón torna als programes de televisió

Ana Obregón ha decidit continuar amb la seva vida professional després dels anys tan demolidors que ha travessat. Fins i tot s'ha atrevit a protagonitzar un dels seus famosos posats que sempre feia amb el seu estimat Álex Lequio per a la revista Hola!

Així és, el mitjà va aconseguir allò inimaginable: que la biòloga reprengués la seva tradició. D'aquesta manera, el 27 de juliol passat es va poder veure, novament, l'actriu fent una exclusiva per a aquesta revista tan reconeguda.

Tot i això, malgrat que va donar la benvinguda a l'estiu en gran, la veritat és que l'entrevista que va concedir va ser una de les més demolidores fins ara. Així mateix, Ana Obregón va tornar a confessar sobre el dolor que ha travessat des de la mort del seu únic fill.

Tot i això, després del seu famós posat, Ana Obregón ha tornat a fer un altre pas més, aquesta vegada, a la televisió. Si bé és cert que se la va poder veure a les Campanadas 2020-2021, des de llavors no ha tornat a aparèixer públicament en formats audiovisuals.

Però dilluns passat, 1 d'agost, l'actriu va ser la gran protagonista del nou espai de TVE, Mapi, presentat per Jandro. El programa, que es va estrenar aquell dia, prometia posar contra les cordes els seus convidats especials amb preguntes típiques que es faria qualsevol nen. Algunes són: per què el cel és blau? O per què només hi ha 28 dies al febrer?

Això sí, els participants van haver d'afrontar tota aquesta mena de qüestions per part de la famosa nena Mapi, una nina virtual d'última tecnologia. L'objectiu del format és aconseguir encertar el màxim de preguntes possible. A més, el guanyador ha de donar els diners que rebi per aconseguir la victòria i donar-los a la fundació que consideri.

Els convidats de la primera gala van ser 'El Sevilla' i 'La Mari' amb Ana Obregón. Després d'un joc de preguntes intens, finalment, la biòloga es va proclamar la primera guanyadora del concurs. Així, l'ex d'Alessandro Lequio va rebre 3.000 euros i va voler donar-los a una fundació molt especial.

«Els donaré a una fundació que he creat, que és una fundació a nom del meu fill, perquè és una de les coses que ell volia», va confessar emocionada. «Per investigar el càncer i ajudar famílies que no tenen recursos econòmics», va explicar. Tot seguit va llançar un petó al cel, un preciós costum que va adquirir després de la mort del seu fill.

Imatge d'Ana Obregón participant al programa Mapi de TVE
Ana Obregón va participar a Mapi, el nou programa de TVE | RTVE

Ana Obregón recorda la fidel companya del seu fill

D'altra banda, a Instagram, on Ana Obregón sol estar molt activa, ja que constantment honora la memòria del seu fill, ha volgut dedicar un missatge a algú molt especial. A Luna, la gosseta d'Álex Lequio, va morir justament un any després del seu amo.

D'aquesta manera, la biòloga també ha volgut dedicar-li un vídeo en aquesta xarxa social. «Luna, amb tantes absències no t'he donat la importància que et mereixes», començava escrivint.

«Vas fer molt feliç al meu Aless durant 16 anys i per això et vull donar les gràcies. Encara que quan Aless ens va deixar, la teva pena va fer que te n'anés amb ell fa ara dos anys. Sé que esteu junts passejant per algun lloc de l'eternitat molt prop del meu cor», tancava.

Sens dubte, l'actriu també ha volgut homenatjar d'aquesta manera la gossa que va acompanyar en els últims moments el seu estimat Álex. Com ella mateixa diu, segurament tots dos estiguin junts descansant en pau.