Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias reconeix que el divorci ha sigut dur perquè ningú volia fer-ho

Julio entén que la seva situació familiar és delicada

Julio Iglesias està descontent amb allò que passa a Espanya: els mitjans no deixen de parlar de la seva relació amb Miranda. Molts periodistes asseguren que fan vides diferents, malgrat que segueixen casats, perquè no hi ha problemes entre ells. Llàstima que el seu fill no pugui dir el mateix: ell va haver de divorciar-se, tot i que segueix estimant la seva exdona.

Julio Iglesias està preocupat per Julio José, el germà d'Enrique, que ha concedit una entrevista per explicar com se sent. Està a punt de treure un nou disc i ha aprofitat per revelar com va ser el procés de divorci. Ha trigat un any a arribar a un acord, tot i que sempre ha tingut molt bona connexió amb la seva dona.

Julio és un dels artistes més internacionals del país, per això, la premsa es fa ressò de tots els seus moviments. En els darrers mesos, s'ha especulat molt amb el seu estat de salut perquè diversos mitjans han fet saltar totes les alarmes. Suposadament, té problemes de mobilitat, però l'entorn ha desmentit aquesta informació a l'instant.

Julio té altres problemes, com ara preocupar-se de l'estabilitat de Julio José després de la seva separació. Ha estat casat set anys amb la model belga Charisse Verhaert, però tots dos es van adonar que havien de trencar el matrimoni. Cap no ho volia fer, encara que han aconseguit mantenir una bonica amistat després d'allò que ha passat.

Primer pla de Julio José Iglesias
Julio Iglesias sap que el seu fill ha viscut un procés difícil. | GTRES

«La meva relació amb la meva dona és molt bona, fins i tot, quan ve aquí, als Estats Units, es queda a casa. Som amics, som família i ho serem sempre. Vam tenir una relació molt bonica durant molts anys i la veritat és que jo l'adoro i ella m'adora a mi», explica el cantant.

Julio Iglesias està acostumat a les ruptures

Julio té fama de conqueridor i no seria la primera vegada que un periodista l'acusa de no haver tingut un comportament lleial. Tot i això, des que es va ajuntar amb Miranda, ha canviat completament i fa temps que ningú l'assenyala amb proves. El seu fill pot presumir de ser diferent: mai no se n'ha sentit que hagi enganyat cap parella.

Iglesias està acostumat a escoltar rumors sobre ell, però no consenteix que ningú faci mal als seus fills perquè ells són més vulnerables. José ha participat en diversos programes de televisió espanyols, però gran part del temps viu als Estats Units. Allí, pot gaudir de cert anonimat, tot i que la majoria sap qui és i a què es dedica.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
Julio Iglesias ha triomfat dins i fora del món de la música. | Gtres

El germà d'Enrique ha reconegut que la seva separació va ser força delicada perquè l'amor va estar molt present a les negociacions. No vol tenir parella novament, pensa que no se sent preparat i que ha d'esperar una mica. «Quan un es divorcia, òbviament, té el cor obert, però no es vol encasellar només en una persona».

Julio Iglesias sap que necessita temps per assimilar-lo

Julio ha estat un pare absent en molts moments perquè la fama internacional l'ha mantingut molt ocupat. Tanmateix, sempre ha tingut temps de fer una trucada o enviar un missatge, així que Julio José ha comptat amb el seu suport en tot moment. La seva ruptura amb Charisse Verhaert l'ha marcat, de fet, ha parlat del tema a la seva última entrevista.

«Necessito temps, el meu divorci s'acaba de fer fa poc més d'un any, que és molt poc. Aleshores, he anat coneixent gent i ho estic passant de meravella», explica el cantant. Iglesias serà un dels primers a conèixer el nou membre de la família, no vol deixar res a la improvisació.