Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban assumeix que tenir dos xicots és impossible i que ha de decidir-se ràpid

Belén sap que la seva amiga ha d'apostar per un home

Belén Esteban sempre s'ha caracteritzat per defensar els seus amics i, especialment, quan estan passant per una situació complicada. És una gran protectora dels seus i, quan ha de dir-los alguna cosa, no té cap problema per a fer-ho, encara que el tema sigui difícil.

En aquest cas, 'La princesa del poble' considera Anabel Pantoja com una de les seves grans amigues i així li ho ha demostrat sempre.

Recordem que Belén Esteban era, al principi, l'encarregada de defensar la neboda d'Isabel Pantoja durant la seva aventura a Supervivientes. Encara que, finalment, no ho va poder fer a causa de la seva desafortunada caiguda a Sálvame.

Belén Esteban i Anabel Pantoja
Belén Esteban sempre aconsella Anabel perquè són molt amigues des de fa anys. | CatalunyaDiari
 

Malgrat tot, Belén Esteban sempre ha defensat Anabel. Encara que no pogués anar al plató, va intentar defensar-la a través de les xarxes socials.

Belén Esteban ja sap què ha de fer la seva amiga

Després de la tornada a Espanya d'Anabel, quan va ser expulsada de Supervivientes, la sevillana va deixar tothom de pedra. Ho va fer quan, sense que ningú s'ho esperés, va decidir anar a un plató abans de veure la seva actual parella, Yulen Pereira.

Una decisió controvertida que ni la mateixa Belén Esteban, la seva gran amiga de l'ànima, va poder entendre, encara que sí que va respectar la decisió de la cosina de Kiko Rivera.

Després d'enfrontar-se a la realitat cara a cara amb el seu ex, Omar Sánchez, Anabel ha obert els ulls i no amaga que encara sent alguna cosa pel canari. Això sí, sap que és una història passada i que ell mateix ja no li donarà una nova oportunitat, malgrat l'afecte que sent per ella.

Durant les últimes hores, Anabel Pantoja també s'ha embutxacat una bona quantitat de diners parlant del seu encara marit i la seva parella actual. Sobre aquests dos homes, que està marcant la seva vida aquest 2022, ha parlat aquest dimecres a la revista Lecturas.

Belén Esteban adverteix a Anabel que ha de prendre una decisió

Sobre allò que la va enamorar de l'esportista hispà-cubà, Anabel s'ha sincerat a l'entrevista. «Jo moltes vegades li explico les coses i ell continua sense entendre-les, és molt innocent».

La veritat és que la sevillana no vol córrer en la seva relació amb Yulen i vol fer els passos correctes amb l'exsupervivent. «Estar enamorada és una cosa molt forta. La nostra història va començar en les pitjors condicions: amb gana, plovent i sense dormir», confessa.

Anabel sap que no té més temps per triar

Pel que fa a la seva 'sogra', la cubana ha declarat que no veu Anabel com la mare del seu net, una cosa que no ha agradat gaire a la sevillana. Alhora, Anabel revela que encara l'ha vist des que va tornar al país. «No crec que ara mateix parlar amb Arelys sigui el millor», reconeix.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
L'amiga de Belén Esteban ha de decidir-se per un home i sembla que Yulen és l'escollit. | Telecinco
 

D'altra banda, la influencer sap que els pares de Yulen han estat a Telecinco per parlar sobre la relació del seu fill amb Anabel, un fet que li crida l'atenció.

«Sempre he dit que no m'agradaria que la persona que tingui al costat sigui coneguda, gairebé totes han estat anònimes. Això de la família no m'agrada. Em xoca tot força», confessa.

Sobre Omar, la col·laboradora de Telecinco també n'ha parlat. «Es mereix ser feliç amb qui sigui», opina. I sobre Raquel Lozano, la dona amb qui podria haver començat una nova relació, Anabel no en vol opinar. «Vull mantenir-me al marge», apunta.