Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco, impactat en saber que la seva madrastra vol marxar per sempre

Probablement, se n'alegrarà de les intencions de la xicota del seu pare

David Flores Carrasco no coneix encara la nova xicota del seu pare, Marta Riesco. Tot i que la relació està més que consolidada, Antonio David encara no ha fet el decisiu pas de presentar-li a Marta, el seu fill petit.

David viu a Màlaga, amb l'anterior dona del pare. Allà és feliç, ja que comparteix també el domicili familiar amb la seva germana petita Lola. Com que no ha tingut una vida fàcil i la seva mare biològica viu lluny des de fa anys, David valora l'estabilitat per sobre de tot.

Així les coses, quan el seu pare i Olga es van separar, David Flores Carrasco va decidir quedar-se amb ella, a Màlaga, on ha viscut aquests darrers anys. El seu pare alterna Madrid, on viu amb Marta Riesco, amb Màlaga, on va a veure als seus fills.

Marta, doncs, seria també la madrastra de David Flores Carrasco, si oficialitza la relació amb l'exguàrdia civil com té intenció de fer. Tot i això, encara no coneix el jove, que tampoc té gaire interès que es produeixi aquesta trobada.

David Flores Carrasco ja sap de les intencions del canvi

David Flores Carrasco no s'ha pogut mantenir completament al marge de la polèmica que fa uns mesos va suscitar el romanç entre el seu pare i Riesco. Bàsicament perquè es va fer públic en paral·lel a la separació amb Olga, cosa que sí que l'afectava directament.

A les xarxes socials, Riesco és molt activa, cosa que permet a David anar coneixent-la progressivament, fins que es produeixi la trobada oficial entre tots dos.

Una de les seccions que Marta ha posat en marxa és 'El gronxador de Marta'. Original i atrevida com ella és, ha decidit treure partit a la terrasseta del seu pis, penjant-hi un gronxador. Amb això, s'ha inventat una secció en què convida personatges coneguts i els entrevista per després penjar-ho a Instagram.

En aquesta tercera edició del gronxador, David Flores Carrasco ha pogut conèixer més secrets de Marta, gràcies a la conversa amb Sergio Pérez.

Imatge de Marta Riesco acompanyada de Sergio Pérez prenent una copa a la terrassa de casa seva
David Flores Carrasco ha pogut veure una nova edició de l'espai que protagonitza Riesco | Instagram

Sergio ha estat company de Riesco, cobrint informativament desenes d'esdeveniments per a Europa Press. Mai van coincidir treballant, sinó que Sergio la va entrevistar a ella, quan ella ja era personatge públic, pel seu vincle amb la família Flores.

La conversa ha servit per anar repassant diversos moments de les seves trajectòries professionals. Es coneixen des de fa poc temps, però el bon rotllo entre ells és evident i Sergio ha aconseguit treure-li a Marta una cosa que li pot portar problemes en el futur.

I és que Riesco, amb l'espontaneïtat que la caracteritza, ha respost el programa que li agradaria protagonitzar en el futur. Oh sorpresa!, a Telecincono deu haver agradat res la seva resposta.

La resposta que David Flores Carrasco no esperava

David Flores Carrasco és un noi simpàtic i senzill a qui no li agraden les polèmiques. Per aquest motiu, és més que probable que segueixi concursos i espais televisius d'humor i entreteniment que els agres debats a crits que es donen a Telecinco.

Sota aquest prisma, deu haver quedat molt sorprès de la resposta de Marta Riesco a la pregunta de Sergio. El reporter li demanava saber en quin programa li agradaria treballar al qual Marta sense pensar-ho dues vegades responia: «M'encantaria anar a Tu cara me suena, t'ho juro».

Sergio s'estranyava: «Però això és la competència!». «Sí, però bé, m'encantaria», deia ella. «O sigui, li estàs llençant la canya a la competència?». Marta feia el gest de pescar en una clara al·lusió al fet que estaria disposada a escoltar qualsevol oferta, en aquest sentit i a anar-se'n per sempre de Telecinco.

Muntatge d'Antonio David, David Flores i Marta Riesco
David Flores Carrasco s'adapta a les noves circumstàncies del seu pare i la seva xicota | Catalunya Diari

«Si estigués a Telecinco, m'encantaria també. A tu no et mola això?», preguntava l'autora de No tengas miedo, a la qual cosa Sergio responia negativament. «És clar, perquè no ets artista com jo», sentenciava.

De moment, ningú a Telecincoha reaccionat a la declaració d'intencions de Marta. I és que, no deu haver agradat que promocioni programes de la cadena rival, i més en un moment en què la batalla per les audiències està al vermell viu.

Per contra, David Flores Carrasco sí que li deu semblar bé l'espai escollit per la noia del seu pare. Amb el que li agrada cantar, ha de ser també un dels seus programes preferits. Així doncs, ja tindrien alguna cosa en comú per parlar, el dia que es coneguin.