Primer pla de Miguel Bosé

Miguel Bosé parla als seus fills sobre el concurs i es planteja una segona oportunitat

Miguel Bosé ha pres una decisió sorprenent i inesperada

Fa temps que Miguel Bosé és l'objectiu dels mitjans de comunicació pels seus problemes econòmics i per les seves polèmiques declaracions sobre la pandèmia. Però, també va tenir molt de ressò la seva ruptura sentimental amb Nacho Palau, un dels finalistes de l'última edició de Supervivientes. Va ser una ruptura que els va portar a 'tirar-se els trastos pel cap', tot i que sembla que ara intenten portar-se millor. En efecte, l'ex del cantant ha concedit una entrevista i ha revelat que 'han vist aquests últims dies.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Sembla que Miguel Bosé i Nacho Palau s'han posat d'acord | Europa Press

 

Miguel Bosé, a un pas de la reconciliació

La relació de l'intèrpret d'Amante bandido amb Nacho va acabar molt malament. Després de més de vint anys junts i de quatre fills en comú, el 2014 van decidir anar per camins separats perquè, segons va explicar Palau, Miguel va canviar amb l'arribada dels nens. I també perquè «ens portàvem fatal».«El seu comportament, el seu caràcter i la seva manera de ser, tot era terrible. Ell quan és bo és molt bo, però quan és dolent és el pitjor».

Fins i tot van arribar als tribunals per resoldre l'aspecte de la custòdia dels petits. Un jutge va determinar que els fills biològics de Bosé es quedarien amb ell a Mèxic i que els de Nacho farien el mateix amb ell a Espanya. Afortunadament, els petits passen tot el temps que poden junts, especialment durant les vacances.

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
La relació entre Miguel Bosé i Nacho Palau no va acabar bé | Europa Press

La situació cada cop era més tensa entre l'exparella. Més tard, l'escultor va concursar a Supervivientes, reality en què ha aconseguit arribar a la final. Això ha omplert d'alegria els seus petits i la resta de la família. És més, sembla que també se n'ha alegrat el cantant.

En concret, Palau és avui portada de la revista Diez Minutos, després de concedir una entrevista parlant de la seva trajectòria pel programa de Telecinco. I ha estat en aquesta on ha revelat que sembla estar intentant millorar la relació amb el seu ex. Sí, perquè ha afirmat per sorpresa: «Miguel Bosé m'ha felicitat pel meu concurs».

Amb aquestes declaracions deixa de manifest que l'artista se sent orgullós del seu pas per l'espai esmentat. Fins i tot aquesta opinió deixa entreveure que possiblement ha permès als seus fills veure com el seu altre pare ha demostrat ser tot un supervivent.

Miguel Bosé coneix els nous plans del seu ex

L'oncle de Bimba, a través d'aquest reportatge per a Diez Minutos, ha pogut assabentar-se a més que la seva exparella està vivint un molt bon moment. I és que Nacho ha confessat que «vinc molt més fort, amb moltes ganes de fer coses i amb projectes. Amb ganes de començar una nova etapa amb els meus fills».

Ha reconegut igual que passar pel reality «ha suposat una gran tranquil·litat en el tema econòmica i emocionalment». És per això que, sense cap objecció, ha afirmat amb rotunditat que l'experiència li ha servit també per enfortir els seus sentiments per la seva parella actual. Ens estem referint a Cristian Villela, productor de televisió, que s'ha integrat molt bé a la seva família política i que sent un gran afecte pels fills del seu xicot.

Miguel Bosé
Miguel Bosé ja sap que el seu ex està molt feliç i il·lusionat amb la seva nova vida | Xarxes Socials

Així mateix, Miguel ha pogut descobrir en aquest reportatge que Palau se sent molt satisfet per un altre motiu. En efecte, Supervivientes li ha permès fer molt bons amics que espera no perdre mai. En concert, ha esmentat Marta Peñate, Desy Rodríguez i Ana Luque.

▶️ Primeras palabras de Ion Aramendi y su mujer a la salida del hospital: "no ha sido normal"