Muntatge de fotos de Belén Esteban i Fabiola Martínez.

Ana Obregón posa molt nerviosa a Fabiola Martínez després de l'última mentida

Ana Obregón no esperava que amb les seves paraules revelaria un dels secrets més grans de l'exmarit de Fabiola

Ana Obregón ha revelat, sense voler, un dels secrets més grans de Mi casa es la tuya.

Des del principi, tant el format com el mateix Bertín Osborne, han sostingut que tots els seus convidats acudeixen al programa sense rebre ni un euro a canvi, però les darreres declaracions de la biòloga han posat en dubte aquestes paraules.

Muntatge de fotos de Bertín Osborne i Ana Obregón.
Ana Obregón va confessar un secret de Bertín Osborne. | CatalunyaDiari
 

Abans de la seva intervenció, l'actriu va compartir a les seves xarxes socials una publicació en què confirmava la seva assistència a aquest format d'entrevistes. Hi va publicar una sèrie de fotografies del dia del rodatge amb un emotiu missatge.

El que no s'esperava Ana Obregón és que, amb aquestes innocents paraules, desemmascararia una de les mentides més ben guardades de Mi casa es la tuya.

Ana Obregón revela un dels secrets del seu amic Bertín

Ana Obregón no es podia ni imaginar que amb les seves paraules ficaria el seu amic Bertín Osborne en un gran compromís.

A través del seu perfil personal d'Instagram, la mare d'Aless Lequio va voler compartir amb tots els seus seguidors una gran notícia.

«Sé que he trigat gairebé dos anys des que se'n va anar el meu fill a reunir les forces per fer una entrevista a la televisió. I he triat per fer-ho a un bon amic des de fa més de 30 anys, a qui li tinc molt afecte per la seva empatia i el seu gran cor», va començar explicant la biòloga.

Ana Obregón convidava tots els seus seguidors a no perdre's «L'entrevista més dura de les 150 que he fet», segons Bertín Osborne. Per això els va voler recordar l'hora exacta en què començaria aquest programa.

«Si us penseu que veureu una entrevista de dos famosos us equivoqueu. Aquesta nit, a les 22 hores, veureu i escoltareu una conversa entre el cor trencat d'una mare i el cor generós d'un amic».

Fins aquí tot era normal, però la darrera frase que va escriure Ana Obregón va ser la que va fer saltar totes les alarmes. Després de la mort del seu fill, l'actriu ha decidit centrar-se en la fundació que ha obert per ajudar la investigació del càncer a Espanya.

Va ser llavors quan, l'exparella d'Alessandro Lequio va voler recordar que tots els beneficis que obtingués amb aquesta entrevista anirien destinats a aquesta associació sense ànim de lucre.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón s'ha implicat molt amb la Fundació Aless Lequio. | CatalunyaDiari
 

«Tant de bo no hagués hagut de fer mai aquesta entrevista... La més difícil de la meva vida. Tots els beneficis es destinaran a la Fundació Aless Lequio per investigar el càncer. Mai trauria profit del meu dolor», va confirmar la socialité.

Amb aquestes paraules, i sense intenció de fer cap mal, Ana va confirmar que tots i cadascun dels convidats a Mi casa es la tuya cobren per les seves intervencions.

Ana Obregón no ha estat l'única que ha revelat aquest secret

Ana Obregón no és la primera que se'n va de la llengua. Fa uns anys, a Lolita també se li va escapar el secret més ben guardat de Mi casa es la tuya.

El 2018, la cantant va acudir a aquest programa presentat per Bertín Osborne en què va parlar, entre altres coses, dels problemes econòmics a què ha tingut a fer front durant la seva vida.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita Flores també va cometre el mateix error. | Catalunya Diari
 

«He hagut de demanar diners per menjar i per viure. I per pagar la hipoteca. A la meva germana, és clar», va confessar. Per sort, Lolita va assegurar a Bertín que ara la seva situació era completament diferent. «Ara no em puc queixar. Estic al dia amb Hisenda. Tinc feina i puc pagar».

Durant una entrevista per a Lecturas, l'actriu va cometre el mateix error que Ana Obregón i, sense voler, va confirmar que havia cobrat per la seva entrevista en aquest espai de Telecinco.

L'artista va assegurar que amb la intervenció havia aconseguit pagar un deute personal que tenia pendent amb el presentador. «Ja m'ho va pagar quan vaig anar al programa, i molt bé», va apuntar.