Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Fidel Albiac es trenca en veure com ha desaparegut Rocío Carrasco

Fidel Albiac no entén per què Telecinco ha donat l'esquena a la seva dona

Fidel Albiac no pot entendre què han fet amb la seva dona. Després d'haver-se obert en canal i d'haver explicat el que porta callant durant més de vint anys, Rocío Carrasco desapareix de la graella de Telecinco.

Des que es va estrenar la docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva, la filla de Rocío Jurado ha estat un dels temes més recurrents en tots els programes de Mediaset España. Ara, per primera vegada en un any, cap programa n'ha parlat.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco.
Fidel Albiac no entén el tracte que està rebent la seva dona. | CatalunyaDiari
 

Aquest dimecres, 23 de febrer, ha estat el primer dia que cap format de Telecinco no ha dedicat ni un minut a comentar les novetats dels Flores-Carrasco. Sens dubte, una decisió que ha encuriosit els seguidors de la cadena.

Tot i que Rocío Flores ha continuat acudint al seu lloc de treball a El programa de Ana Rosa, sembla que la llei del silenci contra Rociíto s'ha implantat als passadissos de Telecinco.

Encara que és comprensible que aquest famós matinal d'Unicorn TV hagi decidit desterrar Rociíto, ningú entén que els programes de La Fábrica de la Tele tampoc esmentin la dona de Fidel Albiac ni l'especial, Montealto: regreso a la casa.

Però, a què és deguda aquesta decisió per part de l'empresa de Fuencarral? La resposta pot trobar-se a la darrera intervenció de la neta de Rocío Jurado.

Fidel Albiac no entén la decisió de Mediaset

Tant Fidel Albiac com la mateixa Rociíto no deixen de preguntar-se què ha passat per haver estat eliminada d'aquesta manera de la graella de la cadena.

Algunes de les informacions que estan circulant apunten que això ha estat una decisió directa de la direcció de Telecinco. Des de dalt s'hauria donat l'ordre de no tornar a comentar les declaracions que la filla de La más grande ha fet a les darreres intervencions.

Rocío Flores seriosa amb imatges de Rocío Carrasco.
Rocío Flores parla de la seva mare i de Fidel Albiac. | Telecinco
 

Sobretot, les que estan directament relacionades amb la seva filla gran. Durant l'emissió de Rocío, contar la verdad para seguir viva, la dona de Fidel Albiac va explicar com es va desenvolupar aquell horrible episodi que va viure al costat de Rocío Flores i que la va portar, directament, a l'hospital.

Ara, aquesta empresa audiovisual ha pres la determinació de no tornar a esmentar l'enfrontament que van protagonitzar Rociíto i la seva filla quan aquesta només tenia 15 anys.

«No es farà cap més referència a l'episodi»

Fidel Albiac té clar que tot va començar amb la intervenció tan comentada de Rociíto a El programa de Ana Rosa. La mare de David Flores va decidir acudir al plató on treballa la seva filla per parlar, entre altres coses, de la seva relació amb la influencer.

Aquesta és la primera vegada que es va posar damunt la taula el fet que es deixés de parlar de l'enfrontament entre la mare i la filla. «Seguir parlant d'aquest tema li produeix un dolor a ella, a mi i a tots […] A partir d'ara, deixaré la meva filla de banda, no parlaré més d'ella, ni d'aquest tema», li va assegurar a Joaquín Prat.

Rocío Carrasco amb Joaquín Prat
Rocío Carrasco promet no parlar mai més de la seva filla. | Telecinco
 

I dit i fet. Encara que no va ser fins a l'endemà quan El programa d'Ana Rosa li va prometre a la seva col·laboradora que mai més tocarien aquest tema.

Durant la seva intervenció, Rocío Flores va assegurar que li hauria agradat que tot hagués estat diferent. «M'hauria agradat que m'hagués deixat de banda des del minut zero que es va plantejar fer el seu documental. Ara el mal ja està fet», va dir entre llàgrimes.

Per part seva, el programa li va fer una promesa que pensa complir fins al final. «Farem aquest esforç, no només en aquest programa sinó en tota la cadena, per deixar les qüestions de Rocío Flores de banda», li va dir a la fillastra de Fidel Albiac. «Aquí no s'esmentarà més l'episodi... T'ho dic així amb aquesta contundència: mai més».