Primer pla de Chenoa amb el rostre seriós i el cabell curt i ondulat

Chenoa li diu a un dels seus millors amics que es queda sense boda

La cantant ja té data i està molt il·lusionada amb l'enllaç

El casament de Chenoa segueix generant controvèrsia. I és que, des que es comprometés en 2019 amb el doctor Miguel Encinas, moltes coses han canviat. Per això, la cantant s'ha vist obligada a posposar els seus plans una vegada i una altra.

Tant és així, que ha hagut de reduir la llista de convidats al mínim a causa de la Covid. De fet, un dels últims a caure ha estat un dels seus grans amics i companys d''OT', Manu Tenorio.

En un primer moment, els plans de Chenoa eren convidar tots els seus companys del programa. Bé, tots menys David Bisbal, però la situació sanitària actual l'ha obligat a replantejar-se la situació.

Chenoa i Miguel Sánchez en un photocall
Chenoa i Miguel Sánchez es casen el proper juny | GTRES

Tant és així, que en preguntar a Manu per l'esperadíssim enllaç, ell assegurava no saber si realment està convidat o no. «No ho sé si m'invitarà, jo el que li desitjo per descomptat és moltíssima felicitat perquè s'ho mereix», assegurava el cantant.

«És una dona formidable i fantàstica, ell és un noi extraordinari i que sigui un dia inoblidable perquè s'ho mereix», opinava respecte a la parella. Així doncs, a causa de la pandèmia, Chenoa va haver d'optar per una cosa més íntima, i no les grans noces que anhelava al principi.

Imatge del cantant Manu Tenorio
Manu Tenorio no anirà a la boda de Chenoa | LND

Un altre que no estaria a la llista és Javián, que tampoc hauria rebut cap invitació per part de 'la seva germana'. «He parlat amb ella fa poc, però no m'ha convidat, no sé si és perquè no vol o perquè farà una cosa més personal», sostenia.

No obstant això, l'argentina ja explicava que ella i la seva parella intentaven compaginar les coses de la millor manera possible.

«Estem intentant compaginar la part d'hospital, quiròfan que és el que ell fa, i jo amb les cançons, a veure com ho fem», apuntaven en un primer moment.

«Hi ha ganes d'asseure's a fer la llista de les coses que s'han de fer, que no sé que són perquè és la meva primera vegada», confessaven.

Chenoa es veu obligada a canviar els plans una vegada més

«Vull que estiguin tots i s'ho passin bé, però encara no he convidat ningú perquè no tinc la data», deia en 2019 després d'anunciar el seu compromís.

Però, encara que no va donar temps a planejar molts més detalls per culpa de la pandèmia, Chenoa sí que tenia clar a qui li encarregaria el vestit de núvia: a Hannibal Laguna.

«És molt coherent amb la seva personalitat, té aquell punt que ens fa la dona molt femenina, però també és un dissenyador pràctic i això m'agrada», donava a entendre.

Chenoa amb Rosa López
Chenoa està molt unida als seus companys d''OT' | Europa Press

Però, gairebé dos anys després, li hauria demanat al dissenyador començar una altra vegada de zero: «Per sort no havia tallat la tela quan va esclatar la pandèmia. En aquest temps que ha passat, he canviat d'idea i ho vull una mica diferent», matisava.

Per sort, Chenoa sí que va poder gaudir del primer comiat de soltera al costat de grans amigues com Gisela i Natalia, les seves excompanyes d''OT'. De fet, argumentava que «l'única raó per posposar les noces és aquesta difícil situació que estem vivint tots». Però, finalment, sembla que ja tenim data.

«Miguel i jo ens casarem al mes de juny de 2022», anunciava a so de bombo i platerets fa poc. A més a més, fins i tot tindrien clar el lloc on es donaran finalment el 'Sí, vull'. «Estàvem entre Madrid i Mallorca, i al final ens vam decantar per la meva terra».

Chenoa i Miguel passejant per Madrid
Chenoa amb Miguel Sánchez passejant per Madrid | GTRES

«A ell li fa molta il·lusió que ens casem a casa meva. Després d'haver de posposar-la, no cancel·lar-la, per la pandèmia, ens fa molt feliços tenir ja la data», assegurava emocionada la futura núvia.

«Abans de la pandèmia, volia fer una cosa gran. Ara sé que serà una cosa més íntima, més petita, per circumstàncies lògiques. Tots dos tenim familiars molt grans i volem protegir-los», exposava.

Però Chenoa no s'oblida dels convidats dels quals finalment ha de prescindir: «Tinc pensat organitzar un sopar amb ells en algun moment per celebrar-ho, però serà un casament íntim i no els podré convidar a tots».