Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce

Els 700.000 euros que separen a Ana Soria i Enrique Ponce

La família d'Ana Soria intenta desprendre's una propietat immobiliària i no se'n surt

Ana Soria ha comprovat com la situació econòmica obligava Enrique Ponce a prendre mesures dràstiques. El torero va posar de lloguer una de les seves propietats més preuades, la finca Cetrina, que s'ofereix per acollir casaments per 5000 euros.

No estava per la feina, però les pèrdues contínues de diners l'han portat a fer-ho. Feia temps que li passava pel cap aquesta possibilitat, però ara és quan ha decidit posar-la de lloguer.

Ana Soria també en sap molt, de problemes amb el patrimoni immobiliari. Fa un any que la seva família intenta desfer-se d'un xalet que tenen a Almeria, però de moment no han trobat cap persona interessada.

L'hivern passat van decidir posar a la venda aquesta propietat, però des de llavors no han rebut cap oferta que els satisfaci. El preu pel qual es pot adquirir és de 700.000 euros, assenyala El Español. Aquesta xifra inicial no s'ha mogut durant els dotze últims mesos, per la qual cosa no semblen gaire disposats a negociar.

Val a dir que habitatges similars i en aquesta mateixa zona tenen un valor molt més baix. Si a això se li uneix la poca predisposició de la família per rebaixar el preu actual, les opcions de venda són escasses.

Ana Soria pel carrer.
La família d'Ana Soria vol vendre casa seva. | GTRES
 

L'agència immobiliària encarregada de gestionar la venda fa tot el possible per trobar nous compradors. Actualitzen amb regularitat els anuncis a portals de venda com Idealista, a més d'organitzar visites. També han anat canviant les fotografies a la web oficial amb l'objectiu de captar l'atenció de possibles interessats.

És l'única solució que troben davant de la postura inflexible de la família d'Ana Soria amb el preu de la casa. També es pot donar el cas que no tinguin massa pressa a desprendre's de la casa. Això els portaria a aguantar el temps que calgués per aconseguir el seu propòsit.

L'immoble es troba a Ciutat Jardí-Tagarete, molt a prop del passeig marítim de la ciutat. Té 260 metres quadrats i disposa de quatre plantes. Només entrar a la casa trobem un rebedor, mentre que al fons s'aprecia una cuina de grans dimensions.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Ana Soria segueix molt pendent de Ponce. | GTRES
 

Des d'allí, es pot accedir a un pati interior on es pot gaudir del bon temps de la zona. Un dels punts forts de l'habitatge és la sala d'estar, que té una xemeneia i un parell de sofàs. Al costat hi ha el menjador, amb capacitat per a fins a vuit persones.

A la primera planta hi tenen tres habitacions i un parell de banys, mentre que a la segona hi ha un altre dormitori i un terrat molt ampli. Des d'aquest lloc es poden apreciar unes meravelloses vistes de la zona. Per la seva banda, al soterrani disposen d'un espai per a l'oci, on no falta res.

Ana Soria continua amb la seva vida amb tota normalitat

Ana Soria, mentrestant, intenta portar una vida tan tranquil·la com sigui possible. L'estiu passat va decidir prendre una decisió molt intel·ligent i va abandonar les xarxes socials després d'una època de molt enrenou mediàtic. Era habitual que hi compartís imatges amb Enrique Ponce.

Però recentment ha tornat per aquestes plataformes. Va ser a través del perfil d'una amiga, que va decidir compartir una imatge en què apareix la parella del torero amb quatre noies més. Va ser una trobada entre amigues en un restaurant i van voler immortalitzar el moment.

Ana Soria i les seves amigues
Ana Soria amb les seves amigues en una imatge que van compartir a les xarxes socials. | Instagram
 

Les darreres setmanes s'havia especulat amb la possibilitat que la parella estigués travessant per una petita crisi. Però no hi ha cap motiu que faci pensar això. Continuen estant junts i cada vegada més enamorats.

Ana Soria ha demostrat estar al costat del torero en els bons i mals moments. Així es va comprovar fa poc quan va acompanyar-lo als jutjats de Madrid per una demanda d'un mosso d'espases.