Foto d'Ana Obregón

Ana Obregón promet que no pot fer-ho perquè la seva salut li ho impedeix

Ana Obregón es mostra resignada davant de l'últim succés

Aquesta setmana hem conegut la trista notícia de la mort de la noia de 20 anys, Elena Huelva. El sarcoma d'Ewing és el tumor ossi que finalment va poder amb ella. A través de les xarxes socials, moltes 'influencers' i celebritats actuals van ser les primeres a penjar missatges de molt de dolor i, sobretot, suport a la seva família.

Ana Obregón va ser una de les primeres persones a voler demostrar aquest afecte que sentia cap a la jove i el dolor que li ha suposat perdre-la. La presentadora sentia un afecte molt especial cap a ella i la malaltia que patia les unia, ja que era la mateixa que va acabar amb el seu fill Aless. Una unió molt forta que Ana Obregón no oblidarà mai. La presentadora es mostra verdaderament indignada davant d'aquest succés i ja no pot fer alguna cosa a causa del seu estat de salut.

Una unió molt forta

El dia 3 de gener va ser un dia trist i molt dolorós, especialment, per a totes aquelles persones que formaven part de la vida d'Elena Huelva. La 'influencer', després de quatre anys lluitant contra un càncer, finalment moria i ens va deixar a tots una lliçó de vida.

Malgrat la malaltia que estava acabant amb ella, mai no va deixar de lluitar i no es va donar per vençuda. La noia va afrontar la seva situació amb una actitud que va sorprendre molta gent. La veritat és que ha estat tot un símbol de suport i conscienciació sobre la malaltia que patia.

Foto d'una història d'Instagram anunciant la mort d'Elena Huelva
La família d'Elena Huelva va anunciar la seva mort amb aquesta foto a Instagram. | Instagram (@ELENAHUELVA02)

L'escriptora de Mis ganas ganan va conquistar el cor de molts dels seus seguidors i de molts personatges públics, com és el cas d'Ana Obregón, entre d'altres. Elena va morir a causa del sarcoma d'Ewing, la mateixa malaltia de què va morir el fill d'Ana Obregón, Aless Lequio, que ens va deixar fa gairebé tres anys.

Ana Obregón no ho va poder fer

La presentadora Ana Obregón s'ha mostrat molt resignada davant d'aquesta situació. Lamentablement, no ha pogut anar-se'n a Sevilla per acomiadar-se i donar l'últim adeu a la seva amiga. El motiu que li ha impedit anar-hi ha estat la seva delicada salut.

De fet, ella mateixa ha volgut aclarir per què no ha pogut ser-hi amb tot l'entorn de la jove, animant-los en aquests difícils moments. Ana Obregón s'ha sincerat públicament a través del seu Instagram i ha enviat un missatge dedicat especialment a la família.

En aquest missatge, la comunicadora afegia una fotografia on apareixia al costat de la 'influencer' i, també, amb la seva germana Emi. Ana Obregón escrivia: «Jo també necessito abraçar-te, Emi, i sento no estar avui per la covid. Abraça els teus pares de part meva, amb amor. Tal com ens va ensenyar Elena».

Foto d'Elena Huelva i Ana Obregón abraçant-se
Elena Huelva i Ana Obregón abraçant-se a la nit solidària d'ELLE. | Instagram (@ELLE_SPAIN)

No obstant això, a l'acte sí que han pogut acudir altres cares conegudes com ara la presentadora Sara Carbonero. A més, l''influencer' Tomás Páramo també s'ha volgut acostar fins a la capella ardent per donar el condol.

El missatge de comiat d'Ana Obregón

Després de conèixer la terrible notícia, la periodista va ser una de les primeres persones que va voler compartir un missatge amb unes paraules boniques i doloroses. Ana Obregón va compartir a través del seu Instagram una fotografia en què apareixia abraçant la noia i hi va escriure les següents paraules:

«Conèixer-te, estar al teu costat aquests mesos, buscar a tot el món i després esperar l'assaig que mai va arribar. Veure com has lluitat amb la teva valentia i les teves ganes cada segon. Ser una lliçó infinita de vida com ho va ser el meu fill i cada jove que lluita contra el p*to càncer… Conèixer la teva mare… i veure'm reflectida cada segon en ella».

A més, va aprofitar per deixar-li una promesa: «Cuidaré la teva mare i la teva germana. Les acompanyaré en el seu dol, t'ho prometo. I des d'aquí, com fa uns moments, els envio tot el meu amor».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp