Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal confirma els pitjors presagis i deixa preocupada Xisca Perelló

Rafa Nadal ha rebut unes dades que no el deixen dormir

Rafa Nadal ha rebut el 2023 amb un membre més a la seva petita família. El tennista estrena un nou any sent pare per primer cop del petit Rafa, cosa que ha alterat totalment la vida de l'esportista.

Tot i això, la vida professional de Rafa Nadal també ha canviat completament, ja que ara el seu objectiu s'ha ampliat, alhora que els membres de la seva família. La veritat és que l'última notícia que s'ha sabut del balear ha deixat tothom preocupat.

Rafa Nadal ha perdut per sisena vegada en aquests últims set partits, cosa que complica molt el seu futur a l'esport. A més a més, el mallorquí va quedar eliminat de la United Cup d'Austràlia. Això sí, l'esportista ha analitzat quins han estat els seus errors en aquests darrers tornejos i treballarà per mantenir-los controlats.

Per al tennista de Mallorca tot té a veure amb la seva solidesa i l'estat físic en què es troba, específicament, la seva velocitat. Això és el que el posa en desavantatge davant dels seus rivals. «He de ser més sòlid, cometre menys errors i millorar el meu físic», sosté.

Tanmateix, continua mantenint-se al lloc número dos del món, per darrere de Carlos Alcaraz. Nadal no està gens desmotivat i té pensat seguir lluitant i competint als grans tornejos. De fet, més d'una vegada ha deixat clar que la seva retirada encara queda lluny.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
La dona de Rafa Nadal, el seu suport més gran, està preocupada per ell. | Europa Press

Centrat en allò que li importa

El marit de Xisca Perelló està molt convençut que podrà fer un gir i tornar a presentar-se a l'Open d'Austràlia. L'únic que li falta és temps per poder aconseguir els objectius que es proposa: al nou pare no se li resisteix cap raqueta.

«Tinc temps suficient per millorar aquestes dues setmanes», confessava el balear. En aquesta situació vital hi té un paper molt important la seva dona Xisca Perelló, ja que n'és el principal suport. Després d'haver donat a llum el petit Rafa, la noia ha tornat a les grades per animar en tot el possible el seu amor.

Les primeres imatges se'n van poder veure l'1 de gener, encoratjant i cridant el seu marit i tots els membres de l'equip espanyol. Va ser quan van estar jugant contra la Gran Bretanya al Ken Rosewall Arena, a la ciutat australiana de Sydney.

La veritat és que aquest començament del 2023 té un sabor diferent per als pares. Cal recordar que, durant l'embaràs de Xisca, hi va haver algunes complicacions que van obligar a ingressar-la per tenir-la més controlada.

Rafa Nadal està vivint moments reveladors en la seva carrera, ja que juga amb la pressió de les pistes i la de la premsa, la qual el fustiga pel comiat de la raqueta. No obstant això, el balear es resisteix i vol continuar provant-se a si mateix i fer callar qualsevol rumor. Per tant, podem dir que encara ens queda molt de temps al davant per gaudir del tennis de Rafa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp