Primer pla d'Ana Obregón.

Ana Obregón fa saltar totes les alarmes i confessa un altre problema de salut

Ana Obregón torna a preocupar els seus després de patir un seriós contratemps

Ana Obregón no acaba de recuperar-se. Després de passar un estiu força tranquil en companyia dels seus amics i del seu pare, s'ha vist sobresaltada. De cop i volta, s'ha adonat que la salut d'aquest últim ha empitjorat i està més preocupada que mai per ell.

Sabem que el constructor, de 96 anys, pateix les xacres freqüents a la seva edat. L'any passat ja va donar un ensurt de mort a l'actriu, quan va haver d'ingressar a l'hospital un temps considerable.

El cas és que, les últimes hores, Ana Obregón torna a estar al punt de mira després que el seu pare hagi patit un nou problema de salut. Per això, l'actriu i presentadora ha hagut de cancel·lar diversos compromisos que ja tenia acordats prèviament.

Ana Obregón fa saltar les alarmes després de cancel·lar-ho tot

Així ho ha confirmat la seva gran amiga i representant des de fa anys, Susana Uribarri. Aquesta ha revelat que Ana no va poder gravar dimecres passat unes escenes del rodatge de la pel·lícula Mi otro Jon, dirigida per Paco Arango.

Primer pla d'Ana Obregón.
Ana Obregón restà molt preocupada pel seu pare, Antonio | Telecinco

La veritat és que després del final de rodatge s'havia de celebrar una festa amb tots els membres que han fet possible aquesta pel·lícula. Però no ha pogut ser. Finalment, l'absència d'Ana va portar el director a cancel·lar la citada festa.

Per si no n'hi hagués prou, Ana tampoc va poder anar a la festa del 17è aniversari de la Fundación Aladina per estar al costat del seu pare. Ho va decidir així en uns moments en què Antonio García necessita més que mai la seva filla.

Aquests últims mesos, Ana Obregón ha pogut descansar i ha viatjat a diversos llocs com Roma, i fins i tot se la va veure per Eivissa com solia ser habitual fa uns anys.

Antonio García pateix un nou problema de salut

El cas és que ara ha hagut de quedar-se a casa per estar tan a prop com sigui possible del seu pare. Sap que no li pot fallar de cap manera. «Jo crec que el meu pare tenia ganes de reunir-se amb el seu amor», va exposar l'actriu després d'un dels darrers ingressos d'Antonio.

Fotomuntatge d'Ana Obregón i el seu pare
Ana Obregón ha cancel·lat diversos compromisos per estar amb el seu pare | Catalunya Diari

Des que va morir la seva mare, Ana està amb els cinc sentits posats en el seu pare. No es preocupa de res més que no sigui que el seu progenitor sigui cuidat per la persona que més estima a la vida.

Fa tot just tres mesos, tots dos van passar uns dies a Palma i així d'orgullosa estava Obregón del seu pare. «M'estic aprofitant de tu aquests dies, pare, no paro de fer-te petons i d'escoltar-te. Una mica salvatge per part meva la meva presència sense gairebé gens de maquillatge i sense pentinar. Però amb molt d'amor».

Després d'un estiu en calma, Ana s'ha vist sobresaltada

«Tot i que sé que per dins tu trobes infinitament a faltar l'amor de la teva vida, i jo al meu, no ens diem res. Només ens abracem mirant aquesta mar Mediterrània que un dia ens va fer tan feliços», va deixar constància Ana a les seves xarxes. Amb aquest preciós text, la biòloga va compartir una foto de tots dos que va encantar als seus seguidors.

Ana Obregón i el seu pare, Antonio
Antonio García és la persona que més estima Ana Obregón | GTRES

A més, durant aquells dies, Ana va aprofitar per donar forma al llibre que estava escrivint el seu fill Aless Lequio quan va morir a causa del càncer. «És dur, difícil», confessava. Però la veritat és que després de dos anys sense afrontar-ho, va reunir «les forces suficients per començar a escriure aquest llibre», explicava.

▶️ Vídeo del dia

«Li devia al meu fill, durant la seva malaltia va començar a escriure una joia que mai no va poder acabar. Vaig trigar gairebé un any a poder llegir-lo, però el seu talent per a l'escriptura no podia quedar en un calaix. Sempre em deia que el seu desig més gran era publicar-lo», admetia la bona d'Ana.