Primer pla de l'actor espanyol José Coronado

José Coronado ja no dissimula: la notícia del seu fill i Camilo Sesto és veritat

José Coronado sap que Nicolás podria fer molt aviat un pas important

José Coronado és un dels actors de més èxit i més estimats del nostre país. El seu fill gran, Nicolás Coronado, que ha seguit els seus passos professionals, també té una gran legió de fans. El jove, de 34 anys, que ben aviat ens podria sorprendre amb una feina rellevant i que li donaria una enorme repercussió: ha fet el càsting per convertir-se en el cantant Camilo Sesto en una sèrie.

José Coronado és coneixedor del repte del fill

L'actor d'Entrevías és conscient que tot allò que l'envolta suscita un gran interès: la seva vida sentimental, els seus problemes de salut, els seus projectes i també els seus fills. Precisament, el major es troba ara de màxima actualitat.

El motiu és que, com hem indicat, estaria molt a prop d'afrontar un repte molt important com a actor. Segons ha publicat en exclusiva Informalia, Nicolás Coronado ha fet recentment un càsting per interpretar Camilo Sesto. Li donaria vida en una minisèrie que Atresmedia prepara i que giraria al voltant dels anys de més èxit del cantant.

Primer pla de Camilo Sesto de jove
José Coronado sap que Nicolás opta a ser el famós artista en una nova sèrie. | Europa Press

El fill de José ha parlat amb aquest mitjà sobre el repte i no ha negat que li encantaria ser l'elegit per ficar-se a la pell de l'artista. És més, ha dit: «Sé que d'entrada no m'assemblo gens, però la caracterització fa meravelles. Mira el que han fet amb Ana de Armas, transformada en Marilyn Monroe amb una semblança extraordinària». Però haurà d'esperar per veure si finalment se li donen aquesta oportunitat o si aquesta se li ofereix a un altre dels actors que han fet el càsting. Això és una cosa que es coneixerà ben aviat.

José Coronado sap els detalls de la producció

L'exmarit de Paola Dominguín té una relació molt estreta amb el seu fill major. Per això ha estat al corrent de les proves que ha realitzat per a la producció. Fins i tot, li ha donat consells útils sobre això.

De la mateixa manera, José ha conegut tots els detalls d'aquesta ficció espanyola que espera convertir-se en un èxit d'Atresmedia. Així, ha sabut que es compondrà de quatre episodis de 50 minuts de durada cadascun i que s'anomenarà Camilo Superstar. Un nom fa una picada d'ullet al musical que l'alacantí va protagonitzar als 70 i que va ser una de les seves grans fites: Jesucristo Superstar.

Nicolás Coronado amb una copa
Nicolás, el fill de José Coronado, podria ser el pròxim Camilo Sesto. | GTRES

Tatiana Rodríguez i Marta Betoldi són les guionistes d'aquesta sèrie que pretén endinsar-se en la vida de qui va ser un veritable ídol. Per això, se centrarà en els anys de més èxit que va viure i permetrà, alhora, mostrar com era la situació política que es vivia a Espanya llavors.

Coronado pare sap que darrere d'aquest interessant projecte hi ha també Buendía Estudios i que es revelaran dades molt curioses. Per exemple, els espectadors descobriran que l'artista va lluitar contra molts obstacles, inclosa una amenaça de bomba, per triomfar al teatre musical. Va lluitar per portar als escenaris l'obra de Jesucrist que li va donar una gran fama fins i tot fora del nostre país. Tots aquests detalls són els que es coneixen de la nova sèrie, que encara no té actor principal ni data d'estrena. Això sí, ja ha aconseguit generar expectació.

▶️ Vídeo del dia